Tavuk Yemeği Yemiş

Maximo
Maximo

1848 Puan

Öncelikle herkese iyi akşamlar😊 Normalde köpeğime tavuk veriyorum ama ona özel olarak baharatsız, soğansız hazırlıyorum. Onun dışında ev yemeği tarzı bir şey vermem. Ancak bugün yemeği pişirirken kapı çaldı, aceleyle açayım derken Max mutfağa girmiş. Köpeğim biraz tavuk yemeği yemiş. Bir kereden sıkıntı olmaz herhalde değil mi? Soğanın zararlı olduğunu biliyorum. Ne gibi zararları olabiliyor peki?

29 CEVAP

ZeynoB
ZeynoB

102830

Fotoğraf bile fake.im ben diyor hahhhaaa. Badismom vardı bir fake.in kraliçesi ifşa olmuştu o musun kız :)

maviboncuk07
maviboncuk07

102473

Heyy şampiyon sakin ol :)) sıcak ocaktaki yemeği pişirirken demişsin yanmadan nasıl yesin hayvan. Fake hesaplar açıp burada laf olsub diye saçmasapan sorular soruyorsunuz salağız ya tabi

ruthiees
ruthiees

11391

hayvan kafasını tencereye mi soktu dvbsdvsvbsvsbb

maviboncuk07
maviboncuk07

102473

Yemeği pişirirken kapı çaldı ve Max de ocaktaki tencereye ulaşıp bir de kafasını sokup yemiş mi :))

ZeynoB
ZeynoB

102830

Allah kimseyi akıldan yoksun yapmasın :) cennet mahallesindeki fotoyu durmuş fake işte diye ispatlamış :)))))))) bende kendimi Pembe sanıyordum niye ispatladın canım yıkıldım şuan :)

aigenc
aigenc

12744

Biraz yediyse sıkıntı yok. Dışkısı biraz yumuşar ama halsiz olursa, kusma olursa bir vete gitmeniz iyi olur. Sorun olacağını sanmıyorum :)


İyi günler.


ฅ^•ﻌ•^ฅ

milommm
milommm

696

Sürekli soğanlı yiyyeceklerle beslenirse uzun vadede o zaman zararlı ancak az bişey yediyse, bir kere yediyse bişey olmaz.
Soğan, kedi ve köpeklerin kırmızı kan hücrelerine zarar veriyor ve anemiye neden oluyor, bu yüzden soğan ve sarımsaklı yiyecekler vermemek gerekir.

Maximo
Maximo

1848

@maviboncuk07 bilip bilmeden yorum yapma. Yemek zaten öndeki ocaktaydı. Köpeğim kocaman olduğundan tencereyi düşürmesi saniyesini almamış zaten. Kargom vardı, o sırada sesi duydum kargomu alıp hemen koştum. Azıcık yemiş, biraz da dökülmüş tabi. Neyse en azından bir yeri yanmamış. Bir daha çok dikkatli olacağım, çok korktum yani. Siz de sırf bir iki cevap yazmak için dalga geçiyorsunuz. Biz de insanız hata yapabiliyoruz bazen, siz kusursuzsunuz herhalde. Ya sorduğum soruya düzgünce cevap verin ya da görmezden gelin, bu kadar basit. Zaten işim gücüm yok, bu konuda yalan söyleyecek halim yok yani !!! Birde dalga geçiyorsunuz, ayıp. Sorduğum soruya düzgünce cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim😉

Maximo
Maximo

1848

Sizde süpersiniz ya, sırf puan kasmak için dalga geçer gibi cevaplar yazıyorsunuz. Tek işiniz var o da iftira atmak. Beni tanımadan nereden vardın bu kınıya merak ediyorum cidden :)) tabi tabi sizin gibiler hiç hata yapmamıştır hayatında. Abuk subuk cevaplar vereceğine, bak işine.

Maximo
Maximo

1848

Asıl senin fotoğrafın fake ahahahaa. Hani bak foto mu koymuşum, nerde :))) sizin gibiler bir tek burayı işgal etmeyi bilir. Bu arada dediğin kişi kim bilmiyorum. O kişi de sensindir şimdi :))))

ZeynoB
ZeynoB

102830

Güya kendi fotoğrafın fake zaten de max.in fotolarını da cumartesi gece pazar günü hurra atacağına bahse girerim :) hadi bakalım kolay gelsin tatlım

ZeynoB
ZeynoB

102830

Puan kasınca bedava mama veriyorlar çünkü dur kasıcam ya karışma :))

Maximo
Maximo

1848

@ZeynoB cennet mahallesini çok mu seviyorsun kız. Bu sitede bir tek hileci varsa o da sensin.

ZeynoB
ZeynoB

102830

Senin gibi süzmelere bakış açımı en güzel anlatan foto bu canım :) artı ben fotoğraf yüklemem kimseninkini de patilemem neyin hilesini yapcam anlatsana bir sivrizeka

Maximo
Maximo

1848

https://tr.pinterest.com/pin/807059195711710169/
Al bu da fake foton :))) hadi kanıtla benimkinin fake olduğunu tatlım. Bu arada daha fotoğraf koymayı düşünmüyorum, yanılıyorsun. Herkes geceden koymuş, biraz onlara da laf atsana. Neymiş fake fotoğraf kullanmazmış, profil resmin ne o zaman? Kendi resmini veya hayvanını koy o zaman. Neymiş kimseyi patilemezmiş. Fotoğraf yarışmasındaki çoğu fotoğrafı da yanlışıkla beğendin herhalde :))) Şuna bakılırsa hayatın yalan.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1060 Görüntüleme
  • 29 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79932 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR