Kedim İle Yolculuk Yapıcam

Bal_lokma
Bal_lokma

4141 Puan

Merhaba Kedim çarşamba günü 7. Haftasını bitiriyor ve ben bi iki hafta içerisinde istanbula gideceğim 1 ya da 2 ay kalacağım uçakla gidemiyorum çünki kedimi almıyolar ve bırakıcak bir yerimde yok otobüste ise uyutulması isteniyor ve ben bunu asla istemiyorum sahiplendiğim yerde yanıma alıcağım küçük çantamda götürmem söylendi ve bunu bir çok kişi yapmış kötü sonuçlandığını duymadım bende öyle yapmayı düşünüyorum fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen ondan uzak kalmak istemiyorum :( :( :(


23 CEVAP

patili
patili

120470

miyavlamaması ve farkedilmemesi için dediğim gibi sakinleştirici rtkili ama zararsız olan catnip vermen lazım. kedi nanesi yani.

patili
patili

120470

havalandırmalı ve delikleri olan bir çantayla kamufle edebilirsiniz evet. catnip verin otobüse binmeden bi yarım saat önce. kedi nanesi yani. o sakinleştirir

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Otobus e koy yasak değil ki

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

bazen izin vermeyebiliyorlar :/ çok sinir bir durum

kediler
kediler

2596

Ben bugün hızlı trenle başka bir şehire gittim. Giderken bir kadın gördüm elinde delikli bir kedi taşıma çantası vardı. İçinde de kedisi vardı bağırıyordu ara sıra. Ama kimse bir şey demiyordu. Belki otobüste de kızmazlar. Hani daha Bebek olduğu için izin verebilirler belki.

kediler
kediler

2596

Demeler demezler merak etme :)) zaten kafesteki küçücük yavrunun kime ne zararı olabilir ki?

Bal_lokma
Bal_lokma

4141

Ay teşekkür ederim patili gerçekten sorun çıkmaz dimi yani onun için çünli çok ağlıyo bağajda kalırsa hasta olur benim yanımda olduğunu bilirse en azından kendini güvende hisseder dimi

Bal_lokma
Bal_lokma

4141

Reyyanhan canım uyutulması isteniyor bazen ben onu istemiyorum o yüzdensaklı götürücem

Bal_lokma
Bal_lokma

4141

İnşallah birşey demezler canım benim ya :)

ursaminor
ursaminor

116511

Uçakların kedileri almaması gibi durum söz konusu değil, hatta uygun boyuttaki çantalarla kabin içinde bile seyahat edebiliyorlar. Kediler için en son THY'de 70TL'ydi kabin içi seyahat.
(Çanta boyutu uygun olduğu sürece iki kedi veya köpek de alabiliyorsunuz kabin içine)
Bilginiz olsun.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Merhaba ne yaptiniz benim de kedimle yolculuk yapma planim var otobus firmalarini aradim uyutularak bagajda gidebilir dediler.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Merhaba ne yaptiniz benim de kedimle yolculuk yapma planim var otobus firmalarini aradim uyutularak bagajda gidebilir dediler.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Ucakla yolculuk yapmistim gayet rahatti ama malesef bu yolculugumuzda ucak gibi bir alternatifimiz yok keske olsa en rahati ucak kutusunda kucagunda goturutroaun ek bir ucret veriliyir ama deger kesinlikle sonucta yaninda icin rahat.
Ben ya otobus ya da feribot+minibus ile gidecegim. Otobus yolculugu uzun ve bagajda uyutarak kalbul ediyorlarmis aradim firnalari.
İdo ise cok koekutuyir son iki ayda iki kopek oldu.

Seabenmerve
Seabenmerve

369

Kediler genelde araçlardan korkuyorlar arkadaşlar. Küçük hava alan bir çantada yolculuğa çıkartıp sakinleştirici vermelisiniz yoksa yol boyu hem çok korkar hem de kaçmaya çalışır, şimdiden iyi yolculuklar :)

tugcesenbas
tugcesenbas

103281

Trenlerde kendinize aldığınız biletin yarı fiyatına sanıyorum ki çocuğunuza da bilet alarak yanınızdaki koltukta yer alabiliyorsunuz. Trende sıkıntı yapmıyorlar aksine bu konuda güzel bir ilke imza atmışlar. Eğer ki şehrinizden trenle İstanbul'a gitme şansınız varsa ben tren kullanın derim. Otobüslerde yanına alınabiliyo deseler de hiç şansımı denemediğim ve asla da bagaja vermeye vicdanım el vermeyeceği için denemeyeceğim bir olay ve zaten saat olarak da uçak ve trene göre daha fazla olabiliyor. Uçakta da yanına alma durumunu şu an yorumlardan okusam da bagaj kısmı nasıl olduğunu bilmemekle sadece saat olarak daha rahat diyebilirim fakat uçaklara da altıncı aydan sonra alındığını duydum. Bu kedi nanesi ve gizliden götürme işini iyice araştırıp yapabilirseniz gayet iyi olabilir ama bu konuyu araştırıp hatta veterinere bile danışmayı öneririm ben lakin trenle yolculuk yapabilecek bir şehirdeyseniz kesinlikle trenle gitmenizi öneririm. Kafesinden çıkarmamak sureti ile yanınızda yolculuk yapabiliyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1478 Görüntüleme
  • 23 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR