Kedi Sevmeyen Misafir

Gamzeoa
Gamzeoa

4549 Puan

arkadaşlar eve kedi sevmeyen misafirler geliyor kedimi odada yanıma alıyorum onlar yüzünden ama o kapalı kapılardan hoşlanmıuor stres oluyyor haklı da tabi gelen misafirin onu kedi yalamıştır oraya dokunma ellerini yıka gibi sesleri geliyor içerden sinir küpüne dönüyorum peki sonra kedimi odadan çıkartınca da salak salak tepkiler geliyor benim o insanları anlamam kesinlikle mümkün değil çünkü küçüklükten beri kedi bakıyorum seviyorum onun ağzının kenarlarını öpmek bile midemi bulandırmıyor ama o gelen kedi sevmeyen misafir kedim masaya çıksa bile gerizekalıca şeyler söylüyor evden git ozaman dememek için kendimi zor tutuyorum sizin evinize kedi sevmeyen misafir gelince napiyorsunuz ?

16 CEVAP

drexssi
drexssi

14565

hahaha ben kedimi asla odaya kapatmiyorum misafirde artik bize gelmiyor sonucta burası kedimin evi 😆 misafir kapatsin kapisini

Buketbayraktar
Buketbayraktar

15606

Benim evime gelip benden rahatsız olmasından farkı yok beğenmeyen gelmesin çocuğumun keyfini bozacak değilim.

tyguler
tyguler

124312

Beğenmeyen evimize gelmesin kimseyi zorla tutmuyoruz.


Biz sadece yemek yerken masaya gelmesin diye odama koyuyorum bir de küçük çocuk olursa diye çok bağırdıkları için kedim stres oluyor onun haricinde odama kapatmıyorum beğenmeyen gelmek zorunda değil.


Ev kedimin evi olmuş drexssi nin dediği gibi kimse ev düzenimize karışamaz.


Lafı çok uzaatım bence kediyi salın zarar vermeye çalışırlarsa da tepkinizi gösterin yine devam ederlerse gidebilirsiniz kapı orada demeye getirin kimse ne insana ne hayvana zarar veremez ve hayvanı kovamaz heleki başkasının evinde

blue_hpood
blue_hpood

128183

bence tepkinizi ortaya koyun, beğenmeyen gelmesin, zorla tutmuyorsunuz ya.

Policlal
Policlal

14138

Bu konu benim için çok net. Niye geldin? diyorum. Burası kedimin ve benim evim, seni rahatsız eden bir şey varsa niye geldin? Banane yani.
Kendilerini çok temiz, muhteşem insanlar sanıyorlar ya ben buna çok sinirleniyorum. Bir kedinin canından daha kıymetli olduğunu, onu kısıtlayabileceğini nerden varsaydın? Kedimin göbeğini de öperim, ağzını da öperim. He pis mi? Aha kapı. Yolu biliyorsun.
Çok istiyorsa da gelmek, gelen misafirin kendisini bir odaya kapatalım takılsın orada. Yaptıkları gerçekten çok ayıp. Ben bunları söyleyince de ben ayıp yapmış oluyorum. Gerçek bu.

deniznergis
deniznergis

12866

salıyorum ortaya misketi milletin ayaklarını kıtlıyo bazen bende yalandan yapma oglum ayıp kuzum diyorum yalandan. içimdende tırmala kocum ısır oğlum diye gaz veriyorum miskoda okuyor içimden geçenleri sanki:)

aslihan_e
aslihan_e

128190

Özellikle çocuklarına ona dokunma kedi yalamıştır diyen insanlara sinir oluyorum. Çocuk bizim yavruların biberonuna dokundu diye öyle demişlerdi. Defol git rahatsızsan değil mi? Ama kovamazsın. Allahtan cezalarını bulurlar inşallah. Mikroplarını başka yerde kapsınlar. Korona'dan korkmazlar ya da korksalar bile neye dokunulmayacağını bilmezler, kedide mikrop vardır diye korkarlar. Çocuk birilerinin dağıttığı market broşürünü yalıyor. Kadın ona bir şey demiyor aa kediden mikrop geçermiş. Hayır ben senin çocuğunun yaramazlığını çekiyorum, ben çekmek zorunda mıyım? O zaman sana ne oluyor da benim kedimi istemiyorsun. Gelme kardeşim...

schembri2
schembri2

2809

Kedim var diye gelmiyorsa zaten gelmesin,illaha benimle görüşmek istersede dışarıda görüşürüm. Kedi yalamıştır dediklerinde, sizin ağzınızdan daha temizdir diye şaka yollu çakın lafı.

beyzathemoc
beyzathemoc

819

genelde kibarca kovuyorum bu evin sahibi o siz misafirsiniz bir şey diyrmezsiniz onlara diye iğneliyici konuşun devamlı bi gün anlarlar misafirin olduğu odayı kapatın kedi diğer odalarda gezsin

tyguler
tyguler

124312

Bir şey daha eklemek istiyorum benim kedim onlardan temiz 7/24 kendini yalıyor hâlâ pis diyen varsa direk kapıyı gösterin.

Lilyycm
Lilyycm

4074

Cidden kedilerden hoşlanmayan gelmesin.
Gerçi benim kedim misafir sevmiyor direkt kaçıp gidiyor kafası götürmüyor sanırım :)

siriniko29
siriniko29

1399

İnsanlar iki saat oturacak diye asla kedimi bir yere kapamam. Kendi evinde kimse ona odaya kapan diyemez. Canı istemeyen gelmez bu kadar basit tavrınızı net koyun salın yavrucağı takılsın. Beğenmeyene kapı uzakta değil bence

Ysmnalmc
Ysmnalmc

684

Ne değişik insanlar var ya

ruthiees
ruthiees

11391

ben onlara daha fazlasını yapıyorum genelde

alabalik32
alabalik32

13406

Sinir oluyorum. Bende odaya kapatıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 976 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR