Obur Kedim Doymuyor :)))

gunes09
gunes09

1498 Puan

Arkadaşlar başım çok dertte :)) ben bu kızı doyuramıyorum. Hep yemek yiyor mama kabına ne koysam yiyor anında. Az az sık sık koymaya çalışıyorum koyduğum an bitirip sonra aç aç bağırmaya başlıyor evde. Mama kabinin başında acindiriyor kendini :) mama önerisi olarak günde 65 gr yazıyor ben iki katını koyuyorum yine aç benim kız. Yediğim yemeklere saldırıyor. Ekmek koparıyor gelip onu yiyor :) çok yediğinde kusuyor da bazen ama durduramiyoruz. Günde 3 defa dışkı yaptığı oluyor kedi haliyle sabah 5.30 da kulagimin dibinde aç aç bağırmaya başlıyor gece mama kabinin yarısını doldurdugum halde... Diyet mamaya mi geceyim yoksa bu duruma alışır mi sizce ... Zamanla midesi küçülür mü? Başımız büyük dertte :)))))

25 CEVAP

patili
patili

120470

veterinerin muhtemelen royal hills ve proplan sponsorlu oldugu için ve bu markalardan gelir elde ettiği için sana " yok öyle birşey bu mamalar en iyisi. her yazılana inanma" diyecektir. ama ne yazık ki öyle değil. o yüzden britcare veya nd tercih edebilirsin. nd tahılsız alırsan kedin kilo almaz ve cabuk doyar. tahılsız balıklı portakallı öneririm n&d de :)
britcarein başka bir çeşidini daha önce kullanıp memnun kalmıştım. şimdi coco olanını deneme aşamasındayız. bazen severek yiyor bazen yemek istemiyor henüz karar veremedim cocoya. ama kullanan arkdşlarım var cok memnunlar içeriği de çok güzel.

patili
patili

120470

obez olmaya eğilimli bir kedi belli. siz sabah öğle akşam şeklinde verin mamasını. ve vitsmin rksikliği sebbeiyle sürekli her yemeğe atlıyodur. bir de maması eğer kaliteli değilse, içwriğinden istediği kadar et ihtiyacını karşılayamıyorsa, elinizdeki herşeyi yemek istiycektir. mamasını kaliteli alın ve gimpet multivitamin paste verin ek olarak. görüceksiniz daha az yicek ve daha az acıkıcak. tahıllı mama hele asla vermeyin kedinize. doyurmuyordur onu

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Aynı sorunu bnde çekiyorum ya ben vermiyorum sürekli ama evdekiler her istediğinde kıyamayıp gizli gizli verdiği için alıştı yani bi naz bi niyaz tepemden ayrılmıyor yemek verene kdr ama verdikten sonra çekiliyo köşesine sanki az önce sırnaşan o değil gibi :)

yasement
yasement

119858

Benimki de öyle gibi ama degil. gözü doymuyor daha ziyade :) yiyor temizlenmeye basliyor ama ben o sirada bisey yiyorsam mutlaka geliyor hic uzaktan baktigi olmadi

gunes09
gunes09

1498

Brit care hills ve royal caninden iyi mi ?

Glman
Glman

974

Hills royal proplan bunlar uzak durulası adı çıkmış mamalar sadece Brit care ve n&d alabilirsiniz

yasement
yasement

119858

Aynen :) ben de veterinere katiliyorum bu arada. Kendim nd tahilli kullaniyorum. Yas mama yiyor bol bol.

Denizzzzzz
Denizzzzzz

11066

Benim kızımda sabah 5 te mutlaka uyandır beni üstelik mama kabında mama olmasına ragmen.üstelik iştahsı bir kedi sürekli mama kabında mama bulunduruyorum ama gidip iki geveleyip bırakıyor bir kap mama akşama kadar zor bitiyor bazen bitmiyor bile

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

her istediğinde mama vermeyin, belirli öğünleriniz olsun

gunes09
gunes09

1498

Kaliteli mama kullanıyorum hills ve arada royal canin. Gimpet multivitamin de veriyorum. Yumurta sarısı da veriyorum yaş mama da veriyorum ama aç doyuramıyorum:))

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Brit care olabilir mesela. Bende burda öğrendim. Brit care e geçiyorum yavaştan.

gunes09
gunes09

1498

Benim de öyle :) bişey yedigimi gördüğü an koşar gelir koklar. Dişine göreyse koparmaya çalışır. İçtiğim suyu bile gelir koklar :))

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Yine se daha tecrübe edinmedim önerecek kadar tecrübeli değilim alın kullanın diyemem henüz.

kedilikizzz
kedilikizzz

114987

Brit daha iyimiş evet içerik olarak. Pahasına bakıp bir tık daha ucuz diye kötü sanıyoruz ama Brit Care in içeriği onlara göre daha iyi görünüyor.

gunes09
gunes09

1498

Veterinerimize sorayım mama değişim olayını. O yüzden mi doymuyor acaba yoksa gözü mu ac benimkinin :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5050 Görüntüleme
  • 25 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR