Kediler İçin Mama Önerisi Ve Dışkıda Koku

ecealtas
ecealtas

1138 Puan

Merhaba,
Kedilerim için Proplan mama kullanılıyorum fakat dışkıları inanılmaz kötü ve ağır kokuyor. Kum kabının yanına zor yaklaşıyoruz. Acaba kullandığım mamadan dolayı mı bu durum? Sizin önerebileceğiniz, memnun kaldığınız, dışkıda koku yapmayan bir mama var mı?

24 CEVAP

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Patili cidden ölümcüldü. Kedi kaka yaptı bn zehirlendim o gün ertesi gün bnde duruma güldüm zaten ya evden ertesi sabaha anca çıktı o koku :)))))))))

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Kapalı tuvalet kabı da bir çözüm ama büyük olcak yani kedi kumu ne kdr iyi olursa olsun tozutuyor kedi içerde mahvolmasın diye en büyüğünden alınmalı ve kumu sürekli değiştirilmeli hani azalınca ekleme yapıyoruz ya ben haftada bir de tuvalette kalan bütün kumu atıp tuvaleti bebek şampuanıyla yıkayıp iyice durulayıp kurutuyorum yepyeni kum koyuyorm mis gibi kokuyor ama sonuç ne bizimkini bu temizlik o kadar cezbediyor ki her bu temizliği yaptığımda gelip direk içine (sı..yor) kakasını ve çişini yapıyor. Hep her hafta aynı terane kendimi kullanılmış hissediyorum bir yandan da hoşuma gidiyor. Ayrıca kumun miktarı da önemli eğer azsa iyice kapatamıyorsa kokar haliyle.

patili
patili

120470

evet bizim kızda hiç koku problemimiz olmadı. açık tuvalet kullanıyorum ben ya zaten pimpirikliyim kapalı wc kovalayamam. ne renk yaptı ne yaptı içerde neler oluyor vs diye diye huniyi takarım kafama yani shhshs

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Bende proplan tavuklu kullanmştım küçükken kedim ama hiçbir kokul problemi olmadı hemde 1 yaşına kdr kullandım demekki kediden kediye farkediyor. Başka bir kedi bana bir gece misafir olmuştu Bettyi sahiplenmeden önce kakasını bir yaptı resmen zehirlendim ben 3 kez istifra ettim o gece. Ertes gün sahibi veterinere götürdü sanırm ama sonucu bilmiyorum nedenini de. Hayatımda hiç öyle bir koku görmedim yani. Resmen beni hasta etti. Kesin kedide bir hastalık vardı yazık.

patili
patili

120470

kedilikız ajsjjshshshshshshsh gözümden yaş geldi ya zehirlendim demez mi.


işte aynısını ben erkek kedi gelip büyük tuvaletini yaptıgında yaşadım. kaç kez öğürdüm afedersin. yaş mama ödül maması vermryi kestim çocuğa direkt daha katı yapsın diye. etkisi oldu. kokusuna olmasa da katılıgına etki etti. böylece üstünü kapatınca kokmadı ölümcül şekilde :o
çok güldüm ama.

limtrf
limtrf

836

Merhabalar, öncelikle kokuyu yok eden kum almanızı öneriyorum. Bizim kedimizinki de berbat kokardı ama sadece yaptığı anda, kapattığında koku iki dakika içinde yok oluyor. Hangi mamayı verirseniz verin koku devam eder az ya da çok. Kokusuz kaka mümkün değil :)

patili
patili

120470

proplanda nasıl bir koku oluyor biz yaşamadık ama kokunun cok agır oldugunu ve kabızlık vs yaptıgınu cok okumuştum. yani kabızlıktan kasıt düzenli tuvalete çıkmıyor kediler onu yeyince.
Kediniz erkek mi dişimi kısır mı değil mi obeziteye meyyal mi değil mi vs vs. bunların cevabına göre bir mama önerisinde bulunmak daha doğru olur :))

ecealtas
ecealtas

1138

İki kedim var biri dişi biri erkek, 3 aylıklar. Bende anlam veremedim bu kadar ağır kokmasına açıkçası ama belki mamadandır diye düşündüm.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Ben pro plan house cat kullanırken kokmuyordu ve katıydı kakasını kapatmıyor üstelik benimki bakmasam farketmiyordum kaka yaptıgını. Acana'da kokuyor mesela üstünü de kapatmadıgı için zor oluyor ama yapacak bir şey yok bulundugu yer havadar olucak kaks yapınca anında alıp atacaksın ya da maske kullanabilirsin bir ara maske kullandım açıkçası. Eczanelerde oluyor maskeler ucuz da iş görüyor.

nyancat
nyancat

9149

Benim kedimde proplan junior kullanıyor hem gaz çıkarıyor berbat kokuyor hem de kakasını temizlerken nefes bile alamıyorum muhtemelen yorumları okuduktan sonra bende mamasını değiştireceğim

yasement
yasement

119858

Yok biz de kullanmıştık sanmam.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

balıklı mama kullanıyorsanız dışkıda koku yapabilir

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

ikisinin de mi kötü kokuyor? o zaman mamadandır. orijen kitten öneririm, pahalı gelirse şu markalar da güzel: n&d, wildfield, petcurean, brit care

patili
patili

120470

mamadan evet. eğer proplan royal c ve hills 3lüsünü kullanmakta ısrarcıysanız, royal canin kitteni kullanın. ama ben olsam orijen kitten kullanırdım. veya nd kitten kullanırdım.

tika_waylan
tika_waylan

13980

Yas mama yediktenbsonra genelde kokuyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 30919 Görüntüleme
  • 24 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR