Kedim 2 Gündür Kusuyor

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308 Puan

Arkadaşlar, kedim dün ve bugün kustu. Sizce neden olabilir ya da ne yapmalıyım? Hasta gibi de görünmüyor çok hareketli ve sürekli koşuyor etrafta. Şimdilik uyuyor. Ona bir şey olmasından korkuyorum. 3,5 aylık dişi bir kedi. Ödül mamasını çok seviyor. Bugün onu ödül mamasının paketini parçalarmış şekilde buldum. Paketin birazını yemiş olabilir. Eğer yemişse ondan kusuyor olabilir mi acaba? Peki o zaman dün neden kustu? Ne yapmalıyım?

6 CEVAP

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Evet parazit Aşıları yapıldı. Bu hafta sonu Vet e gidicez zaten.

milodelisi
milodelisi

11213

Evet yabancı madde girmisse atmak için kusuyor olabilir ya da kendini yalarken yuttuğu tüy yumaklarını kusuyor olabilir. Kusmuğu nasıldı tarif ederseniz daha yardımcı olayım.

limtrf
limtrf

836

Kusması iyi bir durum değil. Veterinerinizle görüşmenizi tavsiye ederim

tika_waylan
tika_waylan

13980

Malt macun alin, her gun tarayin. Tuyleri uzun ise kendini yaliyor onlari yutuyor ve kusuyor dogal olarak. Ciddi bir sey de olabilir bu sebeple veterinerinizle de gorusebikirsiniz gevenlerde benimki de kusmustu fotografini cekip vete attim her gun tara dedi tuy cok dokuyor ondan oldu benimkine.

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Sadece sıvı olarak kustu. Evde açılmamış malt macun var ama tarihi geçtiği için veremiyorum. Açılmamış olduğu için sorun olur mu versem? Eğer olursa hafta sonu veterinere gideceğim o Zaman alırım.

sulede
sulede

4159

Ic parazit tedavileri yapildimi?parazit kusma yapar.yabanci bir madde yuttu ise cikarmak icin kusar.birde kendini temizlerken yuttugu tuyleri cikarmak icin kusar.malti tavsiye ederim.ama bir vet hekimle gorusurseniz tabi super olur.gecmis olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3900 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR