Lütfen Bu Soruya Tıklayın Lütfen Bi Bakın

aysuaks6789
aysuaks6789

760 Puan

save ralph gerçekten söylüyorum yayalım sosyal medyadan veya başka platforladan


hayvanlar bir CANLIDIR deney EŞYASI DEĞİLDİR


12 CEVAP

tyguler
tyguler

124312

Her gün açıcak mısınız bu soruyu

bse_
bse_

2096

Yanlış anlamayın ama Herkes zaten çoğu soruya bakıyor ve gördük save ralph, hakketende yeter artık tıkladık okuduk gördük bir kere yazılmış zaten bi daha olmasına gerek yok, soru soru sormuyosunuz boşa gündem yapıyosunuz

minky
minky

15098

Kullandığın şampuan,diş macunu,deterjanın markasını söylesene?%90 deney yapan firmalara ait olduuna neredeyse eminim.Sürekli şu başlıkları açmayı lütfen bırak.Bunu senin buraya yazmanla hiçbirşey değişmeyecek

ercan123
ercan123

763

Türk malı ürünler kullanın. Türkiye, hayvan üzerinde deney yapılan ürünlerin üretiminin yasak olduğu bir ülke. Yani bizim ülkemiz için bu durum pek geçerli değil. Çin halkı bu konuda paylaşım yapabilir mesela :)

Sıktı artık. Kafayı çeken saçma sapan konu açıyor

patipatili
patipatili

4478

Bakın burda olan birçok kişi olarak biz zaten hepimiz bu videoyu izledik, kimimiz önceden de dikkat ediyordu kimimiz bu videodan sonra daha duyarlı olmaya cf ürünler tercih etmeye başlicak fakat bunu burdan sürekli duyurmanız çok işe yaramaz aksine insanlar rahatsız olur sürekli sürekli karşılarına bu başlıkların çıkmasından . Zaten internette viral oldu bu cideo twitter ya da instagram kullanıcılarının bunu görmemiş olma olasılıkları buradan görecek olma olasılıkları çok çok düşük kaldı ki açtınız zaten bir soru. Bir de ne bileyim sürekli etiket yapmanız 10 satır aynı şeyi yapmanız falan garip biraz. Bunun yerine araştırdığını bundan sonra kullanacağınız cruelty free içerikleri paylaşan bir yazı hazırlayıp buraya atabilirsiniz emin olun çok çok daha yararlı olacak.

gulena
gulena

1640

Anladık.

aysuaks6789
aysuaks6789

760

lütfen yayalım


lütfen yayalım


lütfen yayalım


lütfen yayalım

fatma_nur42
fatma_nur42

10640

b*ku çıktı

losive
losive

12288

sıkıntılı mısınız ?

Ixterene
Ixterene

13229

Hayvan Hakları'nın 8. Maddesi: Hayvanlara fiziki ya da psikolojik bir acı çektiren deneyler yapmak hayvan haklarına aykırıdır. Tıbbi, bilimsel, ticari ve başkaca biçimlerdeki her türlü deneyler için de durum böyledir.
EE NEREDE HAYVAN HAKLARI, MADEM YASAK NEDEN DENEYLER DEVAM EDİYOR?!

Ixterene
Ixterene

13229

Upp

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 667 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR