Uygun Fiyatlı En İyi Mamayı Seçiyoruz

daisylaine
daisylaine

537 Puan

Anket

BonaCibo-Felicia
(12 oy)
Reflex
(6 oy)
MyStic
(21 oy)
Toplam (39 oy)

Durum ortada.Çoğu kişi kedisine acana, orijen,nd alamıyor.Bu durumda uygun fiyatlı mamalara yöneliyoruz.En iyi uygun fiyatlı mamayı seçelim.(kendi fikirlerimi alta yazacağım)


Felicia-BonaCibo


BonaCibo uzun vadede kullanan 2-3 kişide kanlı idrar şikayetleri gördüm.Kısa süreli kullananlar dışkı tüy vs iyi olduğunu söylüyor


Felicia uzun vadede kullanan birinde kanlı idrar sorunu gördüm.Kısa süre kullananlar dışkı kilo durumunun iyi olduğunu söylüyor


Mystic ishal(yumuşak dışkı) şikayetleri gördüm ama yeni üretilen mamalarda bu sorun kalkmış gibi duruyor.


Reflex fazla tüy dökümü şikayetleri gördüm tam tersini söyleyen de var.

16 CEVAP

dilanuzn
dilanuzn

877

Ya allah aşkına her mamada kanlı idrar gibi şikayetler oluyor. Tek bir mamaya karşı böyle bir şey söylemek o kadar yanlış ki... O çok iyi denilen ND'nin kaç kediyi mahvettiği de ortada? O zaman ND kötü bir mama mı? Böyle söylemler çok yanlış. Kedinize hangi mama iyi geliyorsa onu kullanın bu kadar basit. O mamada bu şikayeti gördüm, bu mamada şu şikayeti gördüm diyerek hiçbir yere varılmaz.

tyguler
tyguler

124312

Mystic içeriģi o kadar güzel ama nasıl o fiyata satılıyor yani o kadar ucuz olamaz. Türk malı falan ama yine de o kadar ucuz olamaz.


Kanlı idrar her mamada var. NDde de çok var, proplanda da, feliciada da, bonaciboda da.


Iceriği doğruysa mystic yoksa felicia-bonacibo bence.


Ben felicia kullanıyorum memnunum

daisylaine
daisylaine

537

Sakin olur musunuz?Her kedide aynı olacak demedim?ND alında demedim?Sadece gördüklerimi yazdım sakın almayın falanda demedim.

dilanuzn
dilanuzn

877

Sakinim zaten sen yanlış anladın :D Sen sakin ol dostum.

dilanuzn
dilanuzn

877

Şunu da söylemek istiyorum. Mystic mamanın içeriğinin doğru olduğuna kesinlikle inanmıyorum. O içeriğin o fiyata satılması imkansız.

ailur0phile
ailur0phile

1709

Uzun süre felicia kullandım ara verdim, nd, orijen bir kaç marka daha kullandım şimdi tekrar felicia kullanıyorum. Çok memnunum. Bu sorun yaşamıyoruz ama nd kullanırken mevsim gecisimiz daha hafif geçmişti. Şimdi baya tüy döküyor. Genel sağlığında problem yok.

phariana
phariana

22

Ben çıktığından beri yani bir yıldır MyStic markasını kullanıyorum.İlk 3 ay kitten kullandım sonra gurme olanı şuanda sterilised Salmon kullanıyorum.Kedim kısır değil ama değerleri yeterli olduğu için sorun olmuyor.Hepsindende memnundum.Başarılı bir mama olduğunu düşünüyorum

tyguler
tyguler

124312

@Palyaco edindiğim bigilere göre felicia sadece tavuğu değil kullandıklari tüm kaynakları yurtdışından getirtiyorlarmış.

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Merhaba, içeriklerini şimdi inceledim. Aralarında en iyi mystic geldi bana. İçinde et bulunuyor.

daisylaine
daisylaine

537

Sadece tek bir mamaya karşı söylediğimi ve mamayı kötülediğimi ima etmişsiniz.En azından ben öyle anladım.Ben sadece gördüğüm şeyleri söyledim ve amacım kesinlikle bu 2 mamayı kötülemek değil yanlış anlaşılmak istemiyorum.

Bence mystic ama ben de o içeriğe inanmıyorum bu arada

kcet
kcet

722

Ben mystic kullandım kedim hiç sevmedi

Felicia ile BonaCibo zaten aynı fabrika ürünü. Mystic içeriği daha güzel onu kullanabilirsiniz ama içeriğin doğru olup olmadığı meçhul, riske atmak istemiyorum derseniz Felicia-BonaCibo alabilirsiniz ancak Reflex kesinlikle almayın! İşlenmiş proteinler var içerisinde.

Palyaco
Palyaco

218519

Bonacibo felicia prochoice pro.performans Çağatay firması üretiyor sadece prochoice ve felicia tavuğu İngiltere'den geliyor diğer ürünlerini Çağatay firması sağlıyor hamsi unu ve hamsi yağı sadece bu mamalarda var lezzeti katanda hamsi prochoice kullandım fiyat olarak alınacak mama bence çünkü felicia prochoice aynı içerik niye fazla para odimki

@Palyaco Prochoice yurt dışında üretiliyor ve paket üzerinde yazan içeriği vs. doğru değil kuzulu dedikleri mamada en yüksek oranda tavuk bulunuyor. Örneğin yavru kedi mamasının içeriğine linkten ulaşabilirsiniz(prochoice yetkilisinden aldığım içeriktir): https://i.ibb.co/jH4Z0Gd/prochoice.jpg

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 935 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR