Kuşumun Gözü Gri Oldu

Samirakpulat
Samirakpulat

2218 Puan

Muhabbet kuşumu bugün açtim ve bir gözünün grilestigini gördüm. ARKADAŞLAR kör olmuş olabilir mi? Eşi de var.Gri gözüyle göz kırpıyor. NEDEN böyle oldu? Pek yaşlı da değil.Fotoğraflarda ilk başta olan gri göz diğeri normal gözü. Daha iyi anlamanız için.


6 CEVAP

Sorunuz pek anlaşılır değil, biraz daha açıklayabilirseniz çok iyi olur. Anladığım kadarıyla yardımcı olamaya çalışayım. Yavru muhabbet kuşlarının gözleri kap kara oluyor, büyüdükçe de irisleri gri bir renk almaya başlıyor. Deneyimlediğim kadarıyla irisin büyüklüğü ruh hallerine göre değişebiliyor. Örneğin sevgilerini gösterirken ve kur yaparken göz bebekleri ufalıyor, irisleri gözün çoğunu kaplıyor; korktuklarında ise tam tersi gerçekleşiyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi geceler dilerim.

Samirakpulat
Samirakpulat

2218

Maalesef öyle bir durum değil.Yaşi var yavru degil.Bir gözü normalken bir gözü tamamen koyu gri olmuş.Kör gibi diyebilirim.

Maalesef o konuda herhangi bir bilgim yok ya, yardımcı olabilmeyi çok isterdim. Çok geçmiş olsun. 😔

Maalesef o konuda herhangi bir bilgim yok ya, yardımcı olabilmeyi çok isterdim. Çok geçmiş olsun. 😔

Samirakpulat
Samirakpulat

2218

Teşekkür ederim yinede.Sag olun iyi aksamlar

Misisimi
Misisimi

5450

Muhabbet kuşu acil sayfası var FB’de. Ben bir sorun oldu mu oradaki grupta paylaşıyorum muhabbet kuşum için. Ayrıntılı fotoğraflarını atınca çok yardımcı oluyorlar. Umarım işinize yarar. Geçmiş olsun, bir an önce iyileşsin minik🌸

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 769 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR