Kedim Kızgıınlıkta Mı Hamile Mi

kedicigim1054
kedicigim1054

3516 Puan

kedime bu sabah mama vermek için kalkmıştım fakat evde bulmadım apartmanın hemen evin önünde bahçesinde buldum bulduğumda erkek bir kediyle yatıyordu .. onu alıp eve götüreceğimde ısırmaya cırmalamaya başladı biraz bekledim eve geri çıktım balkondan onları izlemeye başladım... sadece yatıyorlardı yarım saat sonra miyavlama sesi duydum.. çiftleşiyolardı.... aşağı geri indim kedimi almaya çalıştım fakat ısırmaya çalıştı kedim çiftleşti ama biraz sonra erkek kedi gitti eve getirdiğimde heryeri toz olduğundan banyo yaptırdım.... ve sonra uyudu... uyandıktan sonnra hala kızgınlık dönemindeymiş gibi davranıyordu yerde debeleniyordu falan sizce hamilemi kalıyodu yoksa hala kızgınlık döneminde mi bi mana veremedim ben

28 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Gerçekten çok sorumsuz ve dikkatsiz oldugunuzu düşünüyorum. Daha önce açtığınız konu da annenizin kedinizin sürekli kızgınlığı girmesinden, hamile kalmasından,davranışlarından dolayı kedinizi istemediğinizi söylemiştiniz. Size o kadar anlattım/ anlatıldı ve sonuç bu mu yani.
Daha önce hiç bu şekilde konuşmadım kimseyle,bu durum beni bile çileden çıkardı yani

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kediniz sokak kedisiyle ciflesmesinde ölümcül bir virüs bile kapabilir. Her doğum ve kızgınlık kedinizin ömrünü kısaltıyor ve daha yeni yavruları olmuştu.
Size tek söyleyebileceğim şey umarım kediniz hamile değildir

Goupe
Goupe

114799

Bırakın kedinin ömrünün kısalmasını o kedi orada doğru düzgün yavrularını yetiştirebilecek mi? Lütfen o hayvana eziyet etmeyin! Annenizin doğru bir şey istediğini mi sanıyorsunuz? Yani hayır her şeyi geçtim kediniz kızgınlık döneminde iken sokakta olduğunda istinasız hamile kalabileceğini aklınızdan geçirmediniz mi?

Goupe
Goupe

114799

Daha kedinizin çiftleşme durumunu kontrol edemeyip sahip çıkamazken o kadar yavruya ne yapacaksınız bilmiyorum. İyi günler umarım hamile değildir.

Goupe
Goupe

114799

Bakın kedinin temiz olup olmaması mühim değil mühim olan çiftleşmesi. Böyle bir durumda hamile olmamasının bir nedeni yok. Eğer ki evinizde kedi beslemek istiyorsanız kısırlaştırın , kapı pencerenizi metal sineklikle kapatın.

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Ya sokakta o kadar sahipsiz can varken ne diye sürekli kedinizin hamile kalmasını sağlıyorsunuz ya da istiyorsunuz. Üstelik anneniz kedinizi bir istemiyor bir istiyor. Şimdi de hamile kalmasını mı istiyor? Sürekli fikrini değiştiriyor gibi geldi bana birkaç hafta sonra yavruları da istemez. Hamile olduğunu sanmıyorum ayrıca. Çünkü eğer yanlış hatırlamıyorsam en az 30 kere falan çiftleşmeleri lazımdı. Sizinki çok az. Ayrıca eve geldiğinde hala miyavlıyorsa kızgınlığı devam ediyordur. Bu da onun hamile kalmadığını gösterir. Zaten hemen belli olmaz hamile kalıp kalmadığı en az 21 gün geçmesi lazım. Lütfen kedinizi KISIRLAŞTIRIN hem sizin için hem de kedi için en iyisi bu. Anneniz yavru istiyor diye hayvancağızın ömrü kısalıyor. Bu da BENCİLLİK oluyor. Üstelik yavrulara da kolay kolay sahip bulamazsınız. Daha çok cins kedileri tercih ederler sokak kedileri yerine.

Goupe
Goupe

114799

Sokaktan kedi alıp onuda evde bakabilir ve yardım edebilirsiniz. Onların da sahiplenilmeye ve evde yaşamaya hakkı var. Yaptığınız şey çok yanlış. Sokak kedisi 2-3 yıl yaşarken ev kedisi 14-15 yıla kadar yaşayabilir. Sokaktakileri kurtardıktan sonra eğer kedilerin soyu falan tükenmeye başlarsa çiftleştirebilirsiniz.

efruzg
efruzg

114397

Yavru kedi isteyen birsürü yakınınız varsa etraf dolu sahiplenebilirler...

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Evet sokaktaki bebişlerin daha çok yardıma ihtiyacı var ayrıca çiftleştiğinde de kısırlaştırabilirsiniz. Ama ben tavsiye etmem karnındaki bebekleri ölüyor ama yaptıran var. İsterseniz siz de öyle yapın. Sokaktaki kedilerin ev bulmasına engel olmayın. Ya da 21 gün bekleyin baktınız belirtiler yok KISIRLAŞTIRIN. Ama bu süre boyunca dikkat edin kaçmasın balkona da çıkarmayın. Ama bence hamile değildir. Daha uzun süre çiftleşmeleri lazım çünkü.

kedicigim1054
kedicigim1054

3516

cevabınız için teşekkür ederim ama bu sordumğum soruya yanıt değildi bu konuda başka bir bilginiz var mı ..bide çiftleştiği kedi temizdi komşumuzundu oda kızgınlık dönemi olduğundan evden kaçmış.. onuda yakalayıp evine götürdük

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Sokaktan bir yavru sahiplenin evet. Kedinizi yavrulatmanın geçici bir heyecan diğeri ise ömürlük.

töğbeestafurullah

Elviss
Elviss

2693

Kediniz çok yakın bir zamanda 6 yavru doğurmuş az bir rakam değil birde üstüne evden kaçmasını engelleyemiyorsunuz bu hamilelik annenin hayatını tehlikeye sokabilir.Hayvanlar içgüdüleriyle yaşarlar ben bu balkondan atlamıyım de sakin çiftleşmiyim demez. Yemin ederim ilk defa böyle bir cümle kuracağım karşımdakine karşı ama sizin gibi insanları gördükçe elindeki bütün canları alıp bir daha asla hayvan sahiplenememelerini sağlamak istiyorum!

kedicigim1054
kedicigim1054

3516

hayır siz beni yanlış anladınız ben annemle konuştum kedinin kızgınlık dönemini kabullendi artık bir daha hamile kalmasını istiyor.. üstelik annem bana çiftleşirken kediyi rahat bırakmamı söyledi... lütfen eleştireceğine yardım eder misin....

kedicigim1054
kedicigim1054

3516

kedimin önceki yavrularını 2,5 aylıkken sahiplendirdik. ayrıca sokakta bakmıyoruz evde bakıyoruz ...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1767 Görüntüleme
  • 28 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80268 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR