Hayvanları Neden Öldürüyorlar?

Beyzaduman
Beyzaduman

10222 Puan

Neden bunu yapıyorlar? Haytap adanada iki gözü oyulmuş kedi bulmuş. Ben artık yaşamak istemiyorum. Ben artık iğrendim, tükendim. Ve en acısı da elimden hiçbir şey gelmiyor...


Ateşlerde yanın, sularda boğulun. Rabbim bunları yapanı, bunları yapmayı aklından geçirenleri, okuyunca içi cız etmeyenleri hepsini kahretsin.

17 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128183

henüz daha küçükken bir haberde kedilerin gözlerinin uhuyla yapıştırıldığını görmüştüm. neler hissettim tarif edemem.. ben hiçbir zaman burada yaşamayı istemedim zaten, küçükken de. lanet olsun, dünyaları batsın..

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Çocuklarınızı, kardeşlerinizi, etrafınızdaki çocukları bilinçli yetiştirin!!!! Kedi köpek başı okşamayı öğretin. Evlerinize birer hayvan alın! Alın ki katıksız sevmek neymiş öğrensinler. Sokaktaki canları sevmeyi korumayı öğrensinler.


Merhamet, sevgi böyle öğreniliyor.

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Acıksa söyleyemez susasa söylemeyemez. Allah belanızı versin gücünüz hayvanlara yetiyor.


En sevdiklerinizle sınanın... bu da bedduamdır.

Renklipati
Renklipati

140143

Normal insanların yapacağı durumlar değil bunlar, onlar akıl ve ruh hastası olduğu için merhamet vicdan beklemekte olmaz malesef..en azından içim şu konuda rahat bu dünyanın diğer dünyası da var Allah'ın huzurunda hesaba çekileceği zaman nasıl savunma yapacaklar o zaman bunun cezasını en ağır şekilde ödeyecekler..hep derim hayat güzel, hayatı kirleten insanlar sadece

diablerose
diablerose

119757

cunku insan bu dunyadaki en pisleşebilen hayvandır.
korkudan yanından gecen bi hayvana saldiranlari bile bi nebze anlayabiliyorum. ama bu resmen işkence. cok rezil cok aşağılıklar. kendilerini gelistirmemeye ant icmisler. kediye vurabilmek icin gittigi yolu geri dönen teyzeyi izledim ben de gecenlerde. ne insan ne hayvan, mikrop bunlar

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Peki cafenin bahçesinde oturan hamile kediye durup dururken çantayla vuran cani kadın?


Kapıda kediyi sıkıştırıp öldüren, sonra ben kediden korkuyorum diye kendini savunan yaşlı kadın?


O kedinin iki gözünüde canlı canlı oyan kalpsiz????


Allahın belası işte bunlar. Şeytan bile bu kadar vahşi olamaz...

tyguler
tyguler

124312

Bu insan(!)lara diyecek söz bulamıyorum. Ben mahallemizde 1 ayda 4 ölü kedi buldum. 1i yavruydu 1 aylık bile değildi araba ezmiş, diğer 2 tanedi sarılmıs şekilde ölüydüler çöplük gibi bir yerdeydiler ve en içimi sızlatanı da bir kedinin ağzı yüzü kanıyordu, birisi kediye vurmuş veya kafasını kırmaya zorlamış heralde, ölmüş ve kaldırımın kenarına atılmış. Psikolatlar! Onu o kadar yakından gördüm ki ayağımın hemen yanındaydı gerçekten çok kötüydü. Ve o kediyi önceden de görmüstüm çok sakin tatlı usluydu.
Artık markete gitmeye korkuyorum. Mama vermeye gidesim gelmiyor ne zaman mama vermeye gotsem böyle bir şey gör.ekten delireceğim. O kadar ölü kediyi görmemek için ikide bi yoldan karşıya geçiyorum zikzak yaparak markete gidiyorum.
SavrRalph olayında da çok üzüldüm, bu sokaktaki hayvanlara da çok üzülüyorum.
ALLAH'IN CEZALARI NE ZORUNUZ VAR ŞU HAYVANLARLA!
Onlara yaşattığınızın daha ağırını yaşarsınız, bu dünyada mutlu yaşamazsınız umarım.


Henüz 14 yaşındayım, onlar için istediğim kadar şey yapamıyorum çünkü kendime ait bir maddi gelirim yok. İlerideki hayatımdaki en büyük hedef/arzularımdan birisi de sokaktaki hayvanları olabildiğince kurtarmak. Onları sefil hayattan kurtarmak. Tabi bu zor olacak ama hayvanlar kurtulsun da zor olsun. Şu an için de sokaktan bir kedi sahiplenmek istiyorum ailem ikna olursa, keşke ilk kedimi de sokaktan veya barınaktan sahiplenseymişim.

Hilalllllll
Hilalllllll

116629

Bizim mahallede kuyruğu kesik kedi var kim yaptıysa ALLAHIMDAN BULSUN ellerine ne geçiyorsa

Ranayilmaz
Ranayilmaz

2734

Ulaşabildiğimiz bütün çocuklara sevmeyi öğretmemiz gerek....

HillB
HillB

16165

Onlar demek ki kendi çocuklarını da sevmiyor. Çünkü çocuğunu seven bilerek kötülük yapmaz. Eden bulur, çıkar canlarını en acıtan yerden.

HillB
HillB

16165

Onlar demek ki kendi çocuklarını da sevmiyor. Çünkü çocuğunu seven bilerek kötülük yapmaz. Eden bulur, çıkar canlarını en acıtan yerden.

Üniversitede okurken yıllar önce hatırlar mısınız bilmiyorum osmangazi üni de okuyan can isimli bir çocuk kedisini keserek öldürmüş ve videosunu yayınlamıştı. Eskişehir deydim o zaman elime geçirsem aynısını yapardım çok etkilenmiştim. İnsanlar nasıl bu kadar kötü olabilir. Dibimizdeler. belki konuştuğumuz biri belki not aldığımız belki derdimizi paylaştığımız. İnsan inanamıyor

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Hatırlıyorum Ebru hanım, bundan 6-7 yıl önce olmuştu. Caniler hep var, hep olacak . Hadi biz yine bize yapılan canilikleri söyleyebiliyoruz. Ya onlar??


Gözleri canlı vanlı oyulan Yakışıklı, canlı canlı öldürülen o yavrucaklar, tekme yiyen bebekler????????


Düşündükçe fenalaşıyorum. Kalbim yanıyor.

Ne bileyim biraz da aileden geliyor bence. Ailem beni hayvanlarla iç içe yetiştirdi. Hiçbir zaman köpekleri sevme pire kaparsın, kedileri sevme pati atar demedi. Sokak kedisi ısırdı beni. Gittim kuduz aşısı oldum. Bir kerede artık kedi sevmek yok demediler. Sonrasında kedi sahiplendik.
Yani bazen düşünüyorum. Bir kedi, bir köpek veyahut herhangi bir hayvan bir insana EN FAZLA ne yapabilir? Beni mahallemde köpek kovaladı bilmiyorum amacını, belki ısıracaktı, belki niyeti oyun oynamaktı ama ben hiçbir şey yapmadım. Biz zaten onların yaşam alanlarını işgal ediyoruz bir de aç kaldıkları, dövüldükleri barınaklara mı hapsedeyim? Hiçbir şey yapmadım. Sonra bahçeme geldi aynı köpek mama verdim. Sonra peşimde dolaşmaya başladı. Birkaç hafta sonra köpek gitmişti. Birisi şikayet etmiş. Uzuuun lafın kısası.
Biz ne insan olabiliriz, ne de bir hayvan olabiliriz. Biz anca yaratık olabiliriz. Şu mübarek Ramazan ayında Allah hayvanlara acı çektirenlere bin katını versin, acıdan geberemesinler de Allah'a yalvarsınlar ölmek için. ALLAH ONLARIN BİNBİR TÜRLÜ CEZASINI VERSİN.

zibityus
zibityus

11845

vegan olmayan herkes öldürülmek için üretilen yaşatılan öldürülen hayvanların vücut parçalarını vücut salgılarını tüketiyor. ardına sığınılan bahanelerin benim gözümde o canilerin bahanelerinden farkı yok.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1217 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 9 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR