Süt Tozundan Nasıl Kuru Mamaya Geçebiliriz?

Taycomisa
Taycomisa

2458 Puan

Merhaba arkadaşlar,annesi ölen bir kedi sahiplendim sokakta bulduğumda yaklaşik 15 20 günlüktü benimle birlikte 3.haftasına giriyor balım herpes tedavisi olduk,dr clauders süt tozuyla besledim kakasında çok az kırmızılık gördüm veterinere gittik mamadan dolayı olduğunu söyledi yada parazit olabilir ama alması gereken 200 gr var aşı için artık yavaş yavaş yaş mama ve kuru mamaya geçmemiz gerekiyormuş ama benim kızım sadece biberona odaklanmış durumda sesini duyunca yapışıyor insana bu durumu nasıl aşmam gerek bugün aç bıraktım ama hastalığıda yeni yeni atlatırken çok içim elvermedi kuru mamayı toz yaptım suyla ıslattım bakmadı,yaş mamayı koydum yemedi,ağzını açtım verdim çiğnedi yuttu ama zorla aç kalmadan geçsin istiyorum

3 CEVAP

Silvercalico
Silvercalico

1747

Merhaba. Benim yavrumda annesizdi. Oncelikle o bahsettigin sut tozu ile besledim. Sonrasinda kuru mamayi o sut tozuyla islatarak alistirdim. Görüntüsü de cok guzel oluyo. Kuru mama sütle sisiyo yumusuyo ve cok rahat yiyo.

Esnzn
Esnzn

1430

Merhaba aynı şekilde 2 kardeş büyüttüm ben. İlk etapta 1 öğün süt yerine bebek yaş maması verdim. Kafalarını komple sokuyolardı kaba :)) yavaş yavaş alıştılar. Sonra minnacık taneli bir mama seçtim yaş mamayla birlikte onu ıslatarak şişirerek verdim. Böyle böyle iki öğün üç öğün derken 1 öğün süte düştük sonra da sütü istememeye başladılar. 2 hafta gibi bir süreydi yanlış hatırlamıyorsam. Kolaylıklar dilerim.

Taycomisa
Taycomisa

2458

Teşekkür ederim arkadaşlar deneyim bakalım yarın önerilerinizi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 229 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR