1.5 Aylık Sokak Kedisinin Annelerine Araba Çarptı :( Sahiplendim Baktım Ve Sahiplendirdim.

schemsire
schemsire

2030 Puan

Kedilerin annesine araba çarptı öldü. 2 Hafta ben baktım süt tozuyla sahıplendırmek istedim sahip buldum 3 yavruya da 1 risini bir eve diğer 2 sini bir eve sahiplendirdim fakat 2 kediyi alan kişi gayet hazırlıklı herşeyini almıştı kedinin gördüm hepsini arabayla getirdi 2 3 gün sonra kedilerin etrafa kaka yaptığını söyledi bende sürekli kuma koymasını alıştırmasını istedim ben öyle yapıyordum bunu da söyledim zaten bir sorunda tekrar alacağımı dile getirdiğim halde 2 kediyi de petshopa vermiş petshopun isminide demiyor bu kişi hakkında ne yapabilirim.

7 CEVAP

Yapacak bir şeyiniz yok petshop sahibi kediler cins olmadığı için satamamıştır. Çöpte, sokakta, barınakta her yerde olabilir. Kafesin birinde mal gibi satılmayı da bekliyor olabilir. Büyüyünce çirkin olmuşlardır sokağa salınmıştır. Scottish değiller neticede...

schemsire
schemsire

2030

Yalnız birisi kedilerin griydi birisi de tuxedo yuvarlak kafalıydı ikisi de benden aldı sattı mı naptı bilmiyorum hiç sözleşme de yapmadım.

tyguler
tyguler

124328

sözleşme imzalamış miydıniz

tyguler
tyguler

124328

pardon sözleşme yaomadim yazînızı görmedim.


petshopcuyu neden söylemiyor ki, biraz daha üsteleyin söylerse petshopçudwn almaya calisırsıniz ama pek bi cozüm yolu yok sozleşme imsalasaymışsıniz keşke

simbakedi
simbakedi

136281

sözleşme imzalamadığınız için sanmıyorum bir şey yapabileceğinizi. umarım düzgün biri sahiplenmiştir. keşke siz sahiplenseymişsiniz. ondan sonra böyle hiçbir günahı olmayan hayvanlar kötü insanların elinde sürünüyor. cins kedi olmadıkları için :)

schemsire
schemsire

2030

TYGULER@ Psikopat işte kedilere de petshopcu british demiş bilmiyorum ücretlimi sattı satacaklarmı anlamadım birisi gri renkti cinse çok benziyordu. Keşke ama insan gibi konuşuyorlar ınanıyosun bir sürü alışveriş yapıp gelmişti.

schemsire
schemsire

2030

@afedersizinamasakinim Doğru söylüyorsunuz çok üzgünüm. @simbakedi onun için dua ediyorum inşallah iyi sahiplerdir alcaklar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 301 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR