Türkiye'de Satılan En Sağlıklı Ve En Hesaplı Kedi Maması?

Başlıkta açık ve net Türkiye'de satışta olan en sağlıklı, iyi ve aynı zamanda ekonomik kedi maması hangisi? Şöyle söyleyeyim Scottish Fold dişi 2 yaşında bir kızım var. Onu proplan kitten ile 6 aya kadar ve sonrasında da Happy Cat yetişkin mama ile büyüttüm. Mama seçme huyu yok. Bir de aramıza smokin 1,5 aylık bir erkek katıldı. Az önce veterinerimde açık Proplan olduğunu öğrendim, şuan ikamet ettiğimiz yere yeni taşındık. Yarımşar kilo yavru ve yetişkininden aldım şimdilik. Mama bütçesi olarak ortalama bir örnek verecek olursam mesela 4 kg bir mamaya maximum 110 lira civarı harcayabilirim.

25 CEVAP

Gofretsla3
Gofretsla3

556

Evet en sağlıklı olanı ama acana orijen nd profine brit care bozita kullanabilirsiniz

Markaların kaliteleri cidden bu kadar fark ediyor mu ya :/ Bir mama üretmek bu kadar mı zor olabilir her mamanın içeriği değişik ve türlü türlü kimyasal tozlar bilmemneler bulunduruyorlar e biz de uzman değiliz ki bilelim. İşin ticareti için tonlarca marka çıkıyor piyasaya ve insan haliyle ne alacağını şaşırıyor...

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Nd düşük tahıllı en uygunu bence. Orijen, acana, nd tahılsız, petcurean now, instinct çok kaliteli ama çok da pahalı mamalar. Bütçeniz düşükse matisse, golosi veya bozita öneririm.

pongul
pongul

113342

bir de aynı şekilde her yaşa uygun tahılsız nispeten uygun fiyatlı olan petcurean go daily defence. 3,6 kgı 100-120 tl arası bulunuyor. bu arada petcurean go serisi aşırı miktarda vermeniz gerekmiyor tabloya göre bu açıdan da ekonomik, azı besliyor iddiasıyla.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Petcurean go ve now güzel evet.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Zamanınız varsa kendiniz yapın.

HAY_DOST
HAY_DOST

11941

Brit care tahılsız olabilir

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Tahıl ucuzdur bu yüzden mamaya koyarlar. Glisemik değeri yüksek olduğu için zararlıdır.

Cotontzu_Siri evet acana, orijen gibi markalar cidden çok pahalı ve ben sırf para kazanmak için insanların doğru üretilmiş sağlıklı şeyleri neden bu kadar düşüncesizce herkes tarafından ulaşılamaz fiyatlara sattıklarına anlam veremiyorum ve kınıyorum. O yüzden fiyat-kalite olarak makul şeyler arıyorum. Yardımcı da oldun çok teşekkürler :)

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Yulaf bu tahıllara dahil değildir

pongul
pongul

113342

yaş aralıkları yüksekmiş, her ikisine birden verebileceğiniz tüm yaşam evrelerine uygun en uygun fiyatlı tahılsız mama taste of the wild.
brit care tahılsızlar 1,5 aylık yavruya uygun olmaz.

batuhantopcu
batuhantopcu

103324

Tahılsız mamaları önermiyorum ama burda arkadaşlar sıkı kullanıcıları o yüzden tercih size kalmış

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

4 kg icin 100 tl bence iyi bir fiyat ben daha ucuzunu kullaniyorum golosi veya brit care e gecis yapacagim. Size de acik mama almamanızi öneririm .

pongul
pongul

113342

ben kendim brit care kitten kullanıyorum gayet de tahıl içeriyor ancak sizin 2 yaşında kediniz olduğu için onu öneremiyorum. tüm yaşam evrelerine uygun bildiğim iyi mamalar tahılsız, eğer "tahılı" ve all life stages mama önerisi olan varsa ben de öğrenmek isterim. benim yaş farkı yüksek kedilerim olsa ayrı mama vermeyi deneyebilirdim, ancak öncelikle soruyu soranın ekonomik beklentisine uygun tavsiye veriyoruz.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Nd düşük tahıllı o fiyata iyi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3730 Görüntüleme
  • 25 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR