Elimde Kalan Naturea Somonlu Kuru Kedi Maması

Lindalin
Lindalin

684 Puan

Kedime protein fazlalığından ve et çeşitliliğinden dolayı acananın dokunduğunu düşündüğümden bu sefer naturea nın ürününden aldım ama ağzına sürmedi acana ile de karıştırdım yemedi ne yapabilirim bir de acana ile protein oranı çok yüksek olmayan ama temiz içerikli zarar da vermeyecek bir ürün tavsiye edebilir misiniz?( kedim hamile)

9 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Bozita tahilsız, exclusion, brit care.

Sselin1
Sselin1

122024

3 ununde icerigi temiz, tahilsz ve dusuk proteinli mamalar

True instinct tek çeşit ve yüksek protein içeriyor. Acana yaramadıysa brit care önermem ben. Onda da iki hatta üç tip hayvansal protein var bir farkı kalmayacaktır.

benim kedilerimden birine de acana yaramadı kusuyordu sürekli mamayı. Bozita diet & stomach ile mutlu olduk. Brit care tavşanlı denedik o da ishal yapmıştı bu arada.

Bence mamada protein oranını arttırmak yerine mamayı tokluk için ve genel vitamin mineraller için kullanıp, kedinize hamile olduğu için ek gıda verebilirsiniz ev yapımı pişmiş tavuk balık yumurta vesaire.

Sselin1
Sselin1

122024

Brit care da guzel bozita da iki mama icinden secim yapmak icin ikisni de deneyip kedinizin sevdigi ve ona iyi gelen mamayi secin. Ama genelleme yaparsak brit care sevmeyen kedi cok arti ishal sorunlari da yasayanlar var. Ama bir arkadasim kedisi kusma problemi yasiyordu brit care hassas sindirim icin olan mamasi kedisine iyi geldi. Yani kediden kediye degisen bir durum.

simbakedi
simbakedi

136172

ağır gelme sebebi protein fazlalığı değil et çeşitliliği. protein miktarı kedinizin yaşına uygun olan ve et oranı yüksek bir mama almalısınız. bu hayvanlar doğada etle besleniyor protein miktarı fazlalığı diye bir şey söz konusu değil.

Lindalin
Lindalin

684

Çok teşekkür ederim ben de bozita ile brit care arasında kalmıştım sizce hangisini tercih etsem daha doğru olur acana ile beraber?

Lindalin
Lindalin

684

True instinct de bi ara baktığımda balıklı görmemiştim diye elemiştim kedim chinchilla cinsi olduğundan dolayı yaş mama konusunda da zaten haftada 1 schesir ya da animonda carny yaş mamalarından veriyorum ama her gün vermeye maalesef durumum el vermiyor tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim patililerinize ve size sağlıklı günler dilerim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 376 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR