Hangi Marka Mama Önerirsiniz ?

50 günlük kedim var hangi marka mama almalıyım yardımcı olur musunuz

18 CEVAP

aysenuroz
aysenuroz

2114

Proplan, hills, royal canine hiç gitmeyin öncelikle içeriğine göre hiçbiri fiyatını haketmiyor. Bütçeniz yüksekse acana, orijen, instinct iyi. Orta halliyse bozita, applaws, brit care, sanabelle. Düşükse golosi ve mystic kullanabileceğiniz mamalar.

simbakedi
simbakedi

136172

reflex asla önermem. felicia kullanılabilir ama burdan bir kişi kullandığı için dışkı sorunu falan yaşıyor şu an.
yüksek bütçeli olarak orijen-acana-nd öneririm bilinenler bunlar ben de daha çok bu 3üne bakıyorum ama nd alıyorum yüksek bütçeli olsa da diğer ikisine nazaran daha alınabilir.
orta bütçede bozita-sanabelle-brit care öneririm. bozita kullandım ve çok memnun kaldım ben. bozitadan önce sanabelle arayıp bulamamıştım yoksa onu da kullanacaktım. brit care de içerik olarak kötü bulmuyorum bu mamayı da eğer nd almadıığımda bozita almazsam ilk bu mamaya bakarım.
daha düşük bütçelerde mystic ya da matisse öneririm ama mysticin içeriğine inanmıyorum. türk markası olup içinde bu kadar et olup bu kadar ucuza satılacağını düşünmüyorum. daha başka önerim yok maalesef diğer mamalarla alakalı. şu yazıyı da okumanızı rica ederim mama seçerken:
https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/87750-surekli-sorulan-hangi-mamayi-almaliyim-sorusuna-istinaden

aysenuroz
aysenuroz

2114

Felicia ve Reflex'e çok sağlıklı mama diyenler var. Lütfen biraz araştırın ya. Bilmiyosanız da yanlış yönlendirmeyin insanları.

eminxrl
eminxrl

674

falcia yedirebilirsin bunun yanında reflex de alabilirsin bu ikisi çok sağlıklı olan mamalar

Bobomon
Bobomon

1044

Nd, hills ve proplan hepsi kedimin küçüklüğünde denediğim mamalar

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Valla ne önersem yalan olur bir kısım reflex kullanıyor öneriyor bir diğer kısım çok kötü mama diyor birimlerine sordum kedim çok seviyor sorun yaşamadık seviyor memnunuz diyor bazıları ısrarla bağırıyor alma diye o yüzden bende bıktım artık bütçen ne bilmiyorum ama bana göre en iyi mama problan, Nd
Düşük fiyatlı falcia, adcana mysitic de bilmiyorum ama çok öneriliyor dikkat çekici bir mama oda

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Rica ederim bence açıktan markalı alıp dene yarım kg hill's çok güzel diyorlar fakat bazı kedilere yaramıyor kedi lolayla da hill's kullanıyor ünlülerin bir kısmı da hill's kullanıyor Muş işte yarım kg markalı alıp dene en çok hangisini severse ona devam ediniz.

CalicoMinos
CalicoMinos

20466

Hill's ben çok beğendim tanesi çok küçük tam kedime göre çok severek yedi fakat yaramadı sanırım tuvaleti çok kötü olmuştu belki sizde ise yarar.

Hills, pro plan, royal canin kesinlikle önermem. Reflex de iyi değil. Bütçeniz varsa acana, orijen, nd gibi mamalar öneririm. Daha düşük bir bütçeye sahipseniz brit care, bozita, mystic gibi mamalarda gayet iyi.

Eccems
Eccems

857

Acana hepsinden iyi

Rapisa
Rapisa

13115

Nd, brit care, bozita (bozita yı denemedim)

Acana Orijen çok pahalı ve her kedi yiyemiyor. ND alabilirsiniz eger beni aşar derseniz Bozita. Bu markaları 3 kedisahibi olan ve 20ye yakın marka/çeşit denemiş birisi olarak söylüyorum.

mrcasper
mrcasper

13636

Orijen, Acana, Taste Of The Wild, N&D

Bobomon
Bobomon

1044

Nd, hills ve proplan hepsi kedimin küçüklüğünde denediğim mamalar

Senacesur
Senacesur

1463

Ben kedime proplan kitten anne sütü ilaveli mamadan kullaniyorum. Reflex kesinlikle onermiyolar. Besin degeri yuksek bir mama degil. Yavru, almasi gereken vitaminleri besinleri alamiyor o mamadan. Proplan disinda royal canin kitten alabilirsin. Ozellikle yavru kedilere verilen mama cok onemli. Internette uygun fiyara indirimli ve kampanyali satan yerler var. Kedin sutten erken kesilmis belli ki. Bunlari kullanman cok daha iyi olur bir cok veteriner de bu mamalari tavsiye ediyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 778 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR