Kuşum Çok Durgun

ciko_
ciko_

304 Puan

Kuşumu ayın 8 inde aldık, ve yavru bi muhabbet kuşu. Bize hâlâ alışamadı galiba çok erken saldık kafesten dışarıya şaşırdı vs vs, aşırı durgun yemeğini falan çok az yiyor su içmemesi normalmiş internetten baktığıma göre 1-2 günde içme ihtiyacı duyuyolarmış. Onun dışında muhabbet kuşları çok oyuncu olur ama benimki hiç bişe yapmıyo oynamak olsun uçmak olsun çok durgun yanına 1 tane daha alıcaz inş depresyonda olma ihtimali varmış. Sizdende yardım almak istedim bilgili olan yardımcı olursa sevinirim.

3 CEVAP

zeldas
zeldas

587

ya kıyamam. çok muhabbet kuşu baktım eskiden. gerçekten dillerini anlamak zor eş tavsiyesini deneyebilirsiniz ayrıca üşütmüş olabilir çok sık üşütüyorlar. sakın ha cereyanda bırakmayın yazın camları açıyoruz haliyle. belki hasta hissediyodur. aynalı salıncakları falan seviyolar. kafesine marul falan asın hem yiyip hem oynuyolar. umarım toparlar. :))

Ahmetemind
Ahmetemind

13756

Evet muhtemelen yalnız olduğu için durgun. Bazı muhabbet kuşları yalnızlığı seviyor aslında ancak bu şekilde durgun duruyorsa hep o zaman yalnızlıktan dolayı strese giriyordur. Yanına bir eş alın. Bazen anlaşamayabiliyorlar. Bu yüzden anlaşamamaları durumunda gidip değiştirebileceğiniz bir yerden alırsanız daha iyi olur.
Su 1-2 günde içme ihtimali duyuyorlar ancak havalar şuan sıcak. O yüzden daha sık içiyor olması lazım normalde. Suyunu taze tutun.
Eğer yanına eşi yakın zamanda almayacaksanız ayna ile oyalayabilirsiniz ancak aynaya bağımlı hale gelebiliyorlar, çok tavsiye etmem o yüzden

ciko_
ciko_

304

Teşekkür ederim cevaplar için :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 440 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR