Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Merhaba arkadaşlar sormak istediğim soru çok açık. 3 aylık yavru kedi düzenli vitamin ve malt kullanırsa aylık kaç tüp malt ve vitamin ihtiyacı olur.
hiç. uzun tüylü değilse 6 aylıktan sonra malta başlayın. vitamini ise kaliteli mama yiyorsa kullanmayın. vitamin kullanacaksanız veteriner kontrolünde kullanırsanız daha iyi çünkü ağır gelebiliyor fazlası. ben kedim yavruyken sadece gimcat kitten paste kullandım, bir tüp 1-2 ay gidiyordu az az verdiğim için.
100 gram maltı şubat başından beri kullanıyorum hala bitmedi. kedim o zaman 4 aylık civarıydı haftada 1 vererek başlamıştım. büyüdükçe tüyleri döküldükçe (5.5-6 aylık civarıyken) her gün vermeye başladım ama yine 6 cm değil 3-4 cm veriyorum uzun tüylü olmadığı için. vitamini de ben nd kullanıyorum ona rağmen veriyorum her gün 2-3 cm. onu daha yeni aldığım için bir şey diyemiycem ama. bu arada a mazonda prime day varmış ordan bakarsanız gimcat fln daha uyguna gelebilir.
Vete danışmadan vitamin vermeyin bence.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.