Kedilerimizi Toplatmak İstiyorlar

cnrtunc
cnrtunc

285 Puan

Arkadaşlar Merhaba. Apartmanımızın bahçesinde beslediğim kediler var. Ama beyin olarak rahatsız olan bir kaç mahluk kedilerimizi toplatmak istiyor, mama vermememizi istiyor ve insanları rahatsız etme hakkımız olmadığını iddia ediyor. Siz buna ne dersiniz? Kediler toplatılabilir mi? Yaşam alanlarına karışılabilir mi? Lütfen bana bununla ilgili bir yasa varsa linkini veya resmini gönderin.

8 CEVAP

psabrk
psabrk

116634

Onlarda beyin denen organ maalesef bulunmuyor.
Çok tiksindiriciler, tiksiniyorum bu tür insanlardan.
Şu yazıyı okumanızı öneririm sorunuzun cevabı orada var.
http://www.haykonfed.org/2017/11/28/sikca-sorulan-sorular/

tyguler
tyguler

124312

kedi görünce kıyamet kopacak sanan, beyinlerinde eksiklik olan, soylarının tükenmesi gereken ve dünyada üremeleri engellenmesi gereken insan görünmlü yaratıklarla karşılaşmışsınız. size sabir diliyorum.


mama verir vermez kime ne? onlara mi soracakmışsınız mama verirken? o da çocuğuna yemek yedirirken size sorsun. siz de onun çocuğuna yemek vermesini şikaye edin.aptal mıdır nedir bunlar mamaya da karış he eksik kalmasınlar zaten. o kedilere mama verilirse o batar ya hani zaten o ödüyo mamanin parasını.


insanları rahatsız etmek????? ne alaka. gerçekten anlamadım nasıl insanları rahatsız ediyomuşsunuz ki? hani mama verirken sokakta "baaaaaaaaaakkkkk mamaa veriyooooooorrruuuuuuummmm çaaaattttllllaaaaaa ddaaaaa paaatttllaaaaa" diye mi mama veriyorsunuz. mama verince rahatsız oluyormuş. hani kokusu falan diyicem sokakta açık havada ne kokusu. mama verme yeri olsa asfaltın veya kaldırımın ortasina koymuyorsunuzdur heralde.


ben rahatsız olunacqk bir durum göremiyorum bulamıyorum.


boş insanlar işte ya canları sıkılmış saldıracak insan arıyorlar.


barınağa haber verirlerse barınak gelince orda olmalısıniz ve bunlar bizim kedilerimiz diye ısrarcı olmalısınız. barınakçılar da zaten bakacak kedi istemiyorlar, hatta göndermek istiyorlar. sorun çıkarıp yooo biz bunları alcaz demezler büyük ihtimalle.
Allah kolaylik versin sabır versin umarım almazlar ve umarım şikayet edenler de seslerini kesip otururlar.

cnrtunc
cnrtunc

285

Çok teşekkür ederim sağolun öyle bir iyilik yaptınız ki…

Sonuna kadar arayın hakkınızı yapamazlar öyle bir şey. Kıytırık sokak arasını bile çok görüyorlar bir avuç kediye. Sokaktaki kedinin nesinden rahatsız oluyorlar hey allahım!

Şöyle ki ararlarsa barınaktan geliyolar toplamak için ama biz izin vermemiştik baktığımızı söyledik ve alamadılar. Barınak gelirse o an görmeniz ve engellemeniz lazım

Anonymus998421
Anonymus998421

100041

Hayır.Sokakta yaşayan hayvanları beslemek yasaldır ve besleyene karışılamaz kesinlikle.Gereken yerlere şikayette bulunup hakkınızı arayın bence.

buusracikk
buusracikk

15206

Kapı önlerinde bakılan kedilere ve köpeklere karşı çıkarlar ama sokakta başıboş gezen havlayan miyavlayan kedilere köpeklere sesleri çıkmaz her zaman sahip çıkılan hayvanlar göze batar ne yazık ki. Eğer imkanınız el veriyorsa kedilerinize sağlık karnesi çıkarttırın o karne elinizde olduğu sürece hiç kimse kedilerinizi sizden alamaz. Benim de kapının önünde baktığım kediler evi evime yakın olmayanlara bile batıyor toplamak için gelirlerse sahipli olduğunu belirtin kimsenin sahipli hayvanı alma şansı yok

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 507 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR