Bozita Hair Skin Kedi Maması

meowhun
meowhun

2565 Puan

Bozita hair skin somonlu mamayı kullanan var mı? Bu yetişkin maması mı yoksa Acana'nın bazı mamaları gibi tüm yaşlar için mi? Marka mama'da şöyle bir ibare bulunuyor "Bozita hair skin kedi maması, büyümekte olan kediler için tam ve dengeli bir mamadır." Mamanın dış görüntüsünde de adult yazmadığı için kafam karıştı. Bozitaya yazdım ama dönüş olmadı. Kedim 5 aylık bu mamayı yiyebilir mi sizce? Kullanan ya da bilgisi olan birisi varsa bilgilendirebilirse çok sevinirim.

5 CEVAP

meowhun
meowhun

2565

@kuruvasan Yavru kediler için olan maması tavuklu ve kedim tavuklu mamaları yemiyor. Bu yüzden somonlusunu almak istedim ama sanırım büyümesini beklemek zorundayım yetişkin kedi maması bu herhalde.


@noface Öyle mi, teşekkür ederim bilgilendirme için.

kuruvasan
kuruvasan

13932

Bozitanın yavru kedi için olanıda var onu alın bence en azından yavrular için olduğunu bilirsiniz

noface
noface

1170

Resmi sitesinde yetişkin kediler için tam mama olduğu yazıyor.

Somonlu mamasında da tavuk var. Bozitanın tüm mamaları tavuk üzerine başka et ilavesi. Geyikli de dese kuzulu da dese balıklı da dese ana protein kaynağı tavuk. Kendi resmi sitesinden açıp okuyunuz.

meowhun
meowhun

2565

@kedililililerle İçeriğini okudum botizanın tüm mamalarında tavuk olduğunu biliyorum bizim seçici gurme kız içerisinde balık olduğunda tavuk yan ürün olarak eklense de yiyor. Tavuğa alerjisi yok yani ondan sıkıntı olmazdı fakat yetişkin mamasıymış, arkadaşlar bilgilendirdiler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 366 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.352 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR