Scotish Fold Dişi Kedim Kızgınlıkta. Ve Çok Zayıf...

gulgez06
gulgez06

2376 Puan

Dişi kedim 2 haftada bir kızgınlığa giriyor 7 8 aylıkken kızgınlıktan önce 3.100 kg olan kedim şuan 14 aylık ve 2.400 a düştü 7 8 aylıkken 2. kedimize de sahiplenmiştik ona bağlıyordum ama ondan kaynaklı olmadığını düşünüyorum veterinerimiz de kızgınlıktan bu kadar kilo vermeyeceğini söyledi kan testleri yapıldı herşey normal acana kullanıyorduk yememeye başladı proplan kıtten kullanıyoruz şuan yaş mama da sevmeyen kedi evde kendım de hazırlıyorum gimcat vets plus multıvıtamın omega 3 de kullanıyoruz bir tek yaş mamanını suyunu içiyor. Önerileriniz varmı bu kiloda kısırlaştırmada yapmıyorlar sizce kilo vermesi kızgınlıktan dolayımıdır.

3 CEVAP

Kızgınlık dönemlerinde kilo veriliyor ama bu kadarı fazla gibi. En iyi şeyi veterineriniz söyleyecektir. Eğer yaş mamanın suyunu seviyorsa. Bazı markaların yaş mama çorbası var onlardan deneyin. En sevdiği mama veya ek gıdayı vermeye çalışın. Oynatarak yorup acıkmasını sağlayın. Umarım kilo alır

gulgez06
gulgez06

2376

2 3 aydır mücadele edıyoruz olmadı özel alan belırleyıp ayrı beslemeye geçeceğiz evde ki 2 .kedimizle ayıracağız evde olmadığımız zamanlar.

gulgez06
gulgez06

2376

.......😊

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 250 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82074 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR