Yumurta Ve Tavuk Kedilere Verilir Mi

Aymrv
Aymrv

388 Puan

Ben kendime hafta da bir haşlanmış tavuk, veya yumurta veriyorum değişiklik olsun diye çok severek de yiyor fakat merak ettiğim hafta da bir vermem fazla mı sizce 5 aylık kedim için?

12 CEVAP

Lils
Lils

125528

Zararlı değil, çok yararlı

simbakedi
simbakedi

136205

yumurta konusunu bilmiyorum ben haftada 3-4 kere veriyorum cunku agliyor :D ama siz haftada 1 veriyormussunuz zarari olmaz yarari olur. ayni sekilde haslanmis tavuk da cok saglikli. boyle vermeye devam edin imkaniniz oldukca. haslanmis tavugu suyuyla verin hatta cok seviyorlar

Zehranazz
Zehranazz

114269

Zararı olmaz gayet faydalı

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

En sağlıklısını yapıyorsunuz bunların yanında; çiğ bıldırcın yumurtası, ev yoğurdu, kefir, çeşitli et türevleri de verebilirsiniz

Ebranur
Ebranur

4172

Tavuk ve yumurta veriyorum ve yumurtaya bayılıyor .Veterinere yumurtayı sorduğumda bir zarar olmaz ama gerekli değil demişti ama biz kedimizi ilk sahiplendiğimizde 2 buçuk aylıktı şuan 5 buçuk aylık neredeyse çok uzun ve baya gelişti veteriner şaşkınlıktan kendini alamadı maşallah diyelim .Ben bir zararını görmedim aksine fayda gördüm bence verebilirsiniz.

Ugurpolatt
Ugurpolatt

720

Eğer herhangi bir alerjisi yoksa haftada 1 veya 2 kere verebilirsiniz. Yumurtayı çok iyi haşlamaya özen gösterin kayısı kıvamı ve sulu kalmasın.. Tavuk da suyuyla beraber tuzsuz ve baharatsız verebilirsiniz. Tüyü kadar ömrü olsun :)

AdaCoco
AdaCoco

14912

Yumurtayı tabii verebilirsiniz ama pişirmeden kesinlikle vermeyin. Kedinizin tavuğa alerjisi yoksa tavuğu haşlayıp verebilirsiniz. Suyunu da verebilirsiniz.

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

@adaCoco tavuk suyu ishal yapıyor

Deniz1979
Deniz1979

65

Bende veriyorum yumurta hatta bayıla bayıla yiyor tüy dökümünü azaltıyor

Sindycan
Sindycan

2763

gayet iyi yapıyorsunuz. veterinerimiz tavuk yemesinin iyi olmadığını, şimdi olmasa da ileride alerjik reaksiyon gösterebileceğini söylemişti. Ama evde tavuk pişince bana da verin diye ağladığından veriyoruz yine de.:) çok sık olmamak kaydıyla haftada bir gayet iyi.

emellkya
emellkya

1091

Veterinerim yumurta ve tavuk vermenin zararlı olmadığını ancak tüy dökmüş yaptığını söylemişti. Ben vermeyi kestim ve kedimin boyun bölgesinde kaşıntıları neredeyse yok ve tüy dökmüyor şu an.

dilanbulent
dilanbulent

17253

Zararlı değil. Aksine çok faydalı. Haftada 1 verebilirsiniz ödül olarak bence. Çok faydalıdır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 588 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82074 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR