Bonacibo İle Felicia'nın Aynı İçeriğe Sahip Olması

dilanbulent
dilanbulent

17235 Puan

Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Bonacibo çok fazla gömülen bir mama, Felicia ise fiyat/performans ürünü denilen bir mama. Ama içerikleri aynı? Örnek olarak yavru kedi mamalarının içeriğini koydum fotoğraf şeklinde.


9 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136172

cok sacma yani ayni icerigi daha pahaliya aliyorlar. madem aldin daha ucuzunu al bari :D kim daha iyi pazarlarsa o kazanir mantigi herhalde. ayrica su gibi iceriklerin de royal caninden cok farki oldugunu dusunmuyorum.

Snzlc
Snzlc

17476

Zaten bu sitedekiler Feliciayı neden bu kadar övüyorlar anlamıyordum. Îçeriklerinin aynı olduğunu biliyordum. Şikayet oranları elbette önemli ama ben olsam Felicia alacağıma bonacibodan numune alır sıkıntı çıkmazsa devam ederdim.

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

Çünkü bir dönem birisi bonacibonun kanlı idrara sebep olduğunu paylaşmıştı. O günden sonra da gömülmeye başladı niyeyse🤷🏻‍♀️

dilanbulent
dilanbulent

17235

Kanlı ishal, kanlı idrar gibi durumlar maalesef her mamada yaşanabilir bir şey. Nd kullansan da, Orijen kullansan da, Bonacibo kullansan da karşılaşabileceğin bir durum. O zaman her mamayı gömmek lazım? Bu çok yanlış. Genel şikayet oranlarına bakmak lazım bence. 1-2 kişinin şikayeti sonucunda tüm markayı kötülemek doğru olmaz. Mesela ND içerik olarak iyi bir mama ama aynı zamanda şikayet oranı da yüksek bir mama. Şimdi bu durumda ND çok kötü bir mama demek doğru olur mu? Tartışılır bir konu.

dilanbulent
dilanbulent

17235

Ayrıca evet bence de 2 mama da içerik olarak iyi değil. Ama unutmayalım ki herkesin bütçesi çok iyi mamalar almaya yetmiyor. Ben şu an Bonacibo kullanıyorum mesela, çünkü öğrenciyim ve bütçem kısıtlı. Gönül isterdi daha iyi bir mama alabileyim ama durum malum....

eylu
eylu

3126

İki mama da iyi değil içinde
hiç et yok, mısır var. Fiyatına değmez bence.

Palyaco
Palyaco

218519

Bonacibo felicia prochoice obivan selection pro performans Çağatay firması parasına göre mama üretiyor bu firmalar Çağatay firmasında uretiliyor

sultansbutler
sultansbutler

12552

@Palyaco bonacibo Çağatay şirketinin, felicia ise Pelagos şirketinin.
2 mamanın içeriklerinin aynı olduklarını bilmiyordum. o yüzden gittim diğer mamalarını da karşılaştırdım. çok ama çok ufak farklar var gerçekten. felicianın daha çok tercih edilme sebebi bana kalırsa verdiği premium his. sitesine ve içeriklere kolayca erişilebiliyor, bonaciboya göre daha fazla çeşitte maması da var. fakat felicia kazık der miyim? açıkcası pek demem. fiyatları aynı değil fakat birbirinden o kadar da uzak değil. mesela kitten mama içerikleri aynı olduğu için daha ucuza bonacibo tercih ederdim. ama somonlu bir mama istiyorsam bonaciboda olmadığı için feliciaya yönelirdim gibi gibi. bu başlığı da görmemiz iyi oldu yerli mama seçerken biraz daha gözü açık oluruz.

Anonymus998421
Anonymus998421

100041

Zaten çoğu mamanın içeriği birbirine benziyor.Bunların arasında çok fazla fiyat farkı var galiba.İçeriği aynı ya da benzer olanların arasında bazılarında çok fazla fiyat farkı olmuyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 673 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79932 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR