Hamile Sokak Kedisini Besleme Konusunda Bilgi

Kedisekeri
Kedisekeri

3261 Puan

İyi günler, önceden hamile sokak kedisinde mantar sorunu adlı başlık açmıştım, orada da belirttiğim üzere Pro Line markasının ürünlerini kullandım. Fakat kedinin bir süre sonra beğenmediğini farkettim - pek hevesli yememesi ve başka yiyecek aramasından - dolayısıyla Cango markasının kuzu etli+pirinç kuru mamasını aldım. Kullananlar, bilgisi olanlar yorumlayabilirse sevinirim.


Bir de her ay farklı mama çeşidi kullanmak sıkıntı çıkarabilir mi? Tanı hep kuzu etli+pirinç mi devam etmeliyim?


Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

2 CEVAP

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Farklı çeşit kullanmanız, mamalardan sıkılmasını önleyecektir, kullanmanızda bir sakınca yok. Cango markasını bilmiyorum, ancak Micho, PawPaw veya Bestpet kullanabilirsiniz; kediler seviyor. Bu arada aldiginiz mamanin yavru kediler icin olmasina dikkat edin, hamile kediye yavru mamasi vermek gerekiyor cunku, sevgiler. ✨

Kedisekeri
Kedisekeri

3261

duman_cat_world - Bestpet ve Jungle markalarını ileride kullanmayı düşünüyorum. Cango yerel hipermarketlerden bulabildiğim bir ürün. Yaş mama dışında bazen tavuk, et ürünleri, yiyebileceği sebzelerden de veriyorum. Hem bağışıklık (mantar sorununu tetikliyor+ stres)
hem çeşitlilik için.


Söylediğinizi anladım ama şunu sormak istiyorum. Mama geçişi yaparken ishal, yavrulara zarar olur mu?


Bilgileri internet üzerinden araştırıyorum, kedi bakımıyla ilgili deneyim sahibi değilim. Her canlının kendine özgü yapısı olduğundan deneme - yanılma yaparken bir sıkıntı oluşmasını istemem. Yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Dikkate alacağım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 205 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80567 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR