Çiğ Besleme Konusunda Ne Düşünüyorsunuz?

Gimlihanim
Gimlihanim

123305 Puan

Bugün blogda sorulan bir soru üzerine bazı kişilerin çiğ beslemeyi savunduğunu gördüm. Benim çok zararlı olarak gördüğüm çiğ besleme konusunda biraz araştırma yaptım. Fikirlerinizi de almak istedim. Acaba kedisini çiğ olarak besleyenler var mı? Memnunlar mı bu durumdan? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

5 CEVAP

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

çoğu hazır şekilde satan site güvenilir değil ve güvenililerin de içeriği sıkıntı kendiniz evde barf hazırlarsanız kuru mamadan bin kat daha iyi

simbakedi
simbakedi

136205

https://youtu.be/SRJQCFm4RX0
yuzeysel biraz ama gayet guzel anlatmis bu arkadas dinleyebilirsiniz. evet cig besleme cok cok cok daha saglikli ve cig beslenen kedilerin daha saglikli oldugu kanitlanmis. size igrenc gelebilir cunku biz insanlar cig beslenmiyoruz. ama bu hayvanlar dogada cig besleniyorlar. ayrica ne kadar kaliteli mama olursa olsun icerdigi et saglikli bir hayvanin eti degil. gidip saglikli bir hayvani kesip mamaya koymuyorlar yani. ayrica icine et disinda tahil ya da sebze koyuyorlar ki bunlar kediler icin hic gerekli seyler degil. kendileri protein ve yag ile besleniyorlar cunku. eger imkaniniz varsa bu beslemeye gecmeniz en iyisi olur gercekten. keske hepimiz boyle besleyebilsek.

psabrk
psabrk

116634

Bende şu sıralar çok araştırıyorum bu konuyu becerebilirsem daha sağlıklı.
Kuru mama bana tam saçmalık geliyor zaten.
İnstagramda bir sayfa buldum bu konuda bizlerin uğraşmaması için kendileri özel hazırlayıp yolluyorlar rawforus isimli bir sayfa, göz atmanızı öneririm.

Keşke beslesem o şekilde zaten hayvanların doğasıyla oynuyoruz ama öyle beslemem imkansız gibi birşey

Çiğ beslemek doğru değildir 😊

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 270 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR