Kedim Asla N&D Kuzulu Yemiyor. Yardımcı Olurmusunuz Açıklamaya Yazdım...

Acanadan = proplana = proplandan = N&D e Geçmek istedim bebekken 6 ay kullanmıştım tavuklu narlısını şimdi kuzulu aldım 2 kedimde asla yemiyor birisi seçici değildir genelde herşeyi yer fakat 2 si de aç kalma uğrunada olsa ağzına sürmüyor proplanı koyarsam onu yiyorlar ya da karışık yedirebiliyorum tavsiyeniz nedir .

4 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Karıştırarak verin alışma dönemi 1 hafta nd kuzuludan yüzde 25 eski mamadan yüzde 75 ertesi gün yüzde elli yüzde elli 1 haftada alınırlar proplan onlar için hamburger nd ise faydalı

Poncimin
Poncimin

116364

N&D içerik değişikliği sonrasında da bu tarz şikayetler olmuştu. Belki de sadece kediniz sevmemiştir, her kedinin damak zevki farklı. Kademeli bir şekilde geçiş yapmayı deneyin, bir arkadaş belirtmiş. Olmazsa sevdiği yaş mama, ödül maması ile birlikte vermeye çalışın, böylelikle bir ihtimal alışabilir, sevebilir. Olmazsa proplan yerine Bozita geyik Etli deneyebilirsiniz. İçeriği proplana göre daha iyidir. Ama Acana'yı yiyorsa kesinlikle Acana devam edin. İçeriği daha güzel.

Eskiden tavuk narlıyı bırakma nedenimiz de yememeye başlamasıydı. Acanayı da yemediler bu tarz mamaları sevmiyorlar genel de içerikleri güzel olduğu için sanırım :(. Proplan da kötü değil ama onu yiyorlarsa ona devam edeceğim dişi kedim zaten zayıf .

@palyaco @poncimin teşekkur ederim bilgilendirme için fakat yaklaşık 2 haftadır dediğiniz gibi yapıyorum tamamen geçtim 1 gün mamaları olduğu gibi duruyordu N&D e hiç dokunmamışlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 282 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82074 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR