Kısırlaştırılmış Erkek Kedi İçin Üriner Mama Önerisi?

BARSLAN
BARSLAN

878 Puan

Erkek kediler kısırlaştırıldıktan sonra sıklıkla idrar yolu problemi yaşıyor diye virbac ürology mama önermişti veteriner hekimimiz fakat bu mamayı temin edebileceğim online petshop bulamadım. Hill's c/d bile bulunmuyor bu aralar. Önerebileceğiniz başka kaliteli üriner sistem koruyucu mama var mıdır? İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

4 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128292

n&d. onun dışında mümkünse çiğ besleme, hem üriner hem de genel sağlığı için.

Palyaco
Palyaco

218519

Exclision kisir tavuklu yu tek geçerim içeriğini okuyun İtalyan malı tüy sağlığı mükemmel diski kokusu ağız kokusu yok ve idrar problemi için en ideal mama

Anonymus998421
Anonymus998421

100041

Bildiğim kadarıyla veteriner mamalarını sadece veterinerlerden temin edebilirsiniz.Fiyat açısından biraz fazla zorlayabiliyorlar maalesef ama eğer kediniz için başka mama kullanmanız kesinlikle sakıncalıysa bence almalısınız açıkçası.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Sanabelle Urinary maması var bildiğim kadarıyla, içeriği güzel. Ancak bu mama uriner sistem sağliğını mı koruyor, yoksa sağlık problemi yaşandıktan sonra tüketilmesi gereken bir mama mı, bilmiyorum. Biraz daha yüksek bütçe için Hill's veya N&D urinary mamaları tercih edilebilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 328 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR