Yeme Garantili Mamalar

meowhun
meowhun

2565 Puan

Hangi markaların mamaları yeme garantili? Bildiğim kadarıyla bazı firmalar mamanın %10'u geçmeyecek şekilde yenmediyse iade alıyorlar mamayı, Brit care ve Nd benim bildiklerim. Başka bu şekilde yeme garantili olan markalar var mı sizin bildiğiniz?

20 CEVAP

BerenZ
BerenZ

103523

Siz sanırım "yeme garantili" derken, yemediği takdirde geri iade alacak markaları soruyorsunuz. Yanlış anlaşılma olabilir cevaplarda o yüzden kızmanıza gerek yok.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

meowhun
Hill's yeme garantili mamalar arasında.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Kediniz yemezse iade alıyorlar. 👉

dilanbulent
dilanbulent

17316

Yeme garantili bir mama olması imkansız. Garanti verseler de yalandır. Asla hiçbir marka böyle bir iddiada bulunamaz. İnsanlar gibi, hayvanların da damak tatları farklılık gösterir.

gulgez06
gulgez06

2376

İnsanları azarlamak içinmi açtınız bu başlığı ya ne bu böyle.

Lils
Lils

125528

Dr. Sacchi

tyguler
tyguler

124328

brit care

Pro plan önerim

Anonymus998421
Anonymus998421

100041

Öncelikle zaten sokaktaki kediler ne bulurlarsa yiyorlar.Bu yüzden onlar için herhangi bir mama markası kullanabilirsiniz.Evdeki kediniz için ise kendi durumunuza ve kedinizin damak zevkine göre bir mama tercih edebilirsiniz.Bir gün yemez iki gün yemez ama elbet alışmak ve yemek zorunda olacaktır.Sonuçta herkes pahalı mamalar alamıyor.Ama eğer siz alabiliyorsanız bozita,advance,acana tavsiye ederim.

meowhun
meowhun

2565

Ben hangi mamayı almalıyım diye sormadım lütfen soruları cevaplarken 'okuyarak' cevap veriniz. Bilmiyorsanız da yorum yapmak için yorum yapmaya gerek yok. @NefesKabukcu @serakrtls

Palyaco
Palyaco

218519

Oncelikle kesin yiyeceği mama exclision yavru yetişkin tavuklu hangisini seçerseniz ben çok mama denedim en sonunda bunu sevdi

meowhun
meowhun

2565

@dilanbulent Hayır var böyle bir şey yazılan markalarda mamayı yemezse iletişime geçiyorsunuz ve iade alıyorlar. Petlebide önceden açılmış böyle konularda var mamayı iade aldılar vs diye bakabilirsiniz. Mamanın %10undan az kullanılmış olması gerekiyor belli bir gün sayısı da var bazı markalarda satın alındığından itibaren.

meowhun
meowhun

2565

@dilanbulent https://www.farmina.com/tr/farmina/134-farmina-memnuniyet-garantisi-.html farminanın sitesinde mesela yazıyor. Bakabilirsiniz attığım linkten.

meowhun
meowhun

2565

@gulgez06 Azarlamak derken? Kimseyi azarladığım yok benim gayet açıklayıcı bir bilgi kısmı yazmışım okunmadan yorum yapılmasına tepki verilmeli bence asıl. Soruların yorumlarında bilgi kirliliği olmaması açısından.
@BerenZ evet bilgi kısmında da yazdığım şekilde sorduğum soru buydu. Kimseyi azarlamıyorum hanımefendi ayrıca.

hiç duymadım böyle birşey

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1397 Görüntüleme
  • 20 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.352 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR