Acill

FfUuRrKkAaNn
FfUuRrKkAaNn

9280 Puan

Muhabbet kuşum kayıp birkaç saatliğine dışarı çıktım kuşumda salondaydı ablam da evdeydi bi ara balkonu açmış ama kaçsaydı görürdüm diyor bende evden çıkarken kaçsaydı görürdüm evin her odasına baktım kuş sesi açtım gezdim ama yok ne yapacağım ??????

8 CEVAP

Snzlc
Snzlc

17476

Yani sizi üzmek istemem ama giden kuş bir daha zor gelir. Yazık gerçekten çünkü dışarda da yaşayamaz. Şayet evdeyse pencereleri balkonu kapalı tutup çıkmasını bekleyin. Umarım bulursunuz.

FfUuRrKkAaNn
FfUuRrKkAaNn

9280

gerçekten çıldırcam önce kedim öldü şimdi kuşum kayıp

Renklipati
Renklipati

140143

Kediler gibi kuşlar da dip köşe saklanırmı hiç bilmiyorum, fakat evde olsa mutlaka çıkardı biranlık görmemiş olanilirmi ablanız balkon açıkmış çünkü yemini açığa koyun belki kokusuna gelir ama kuşlar da özgürlüğe uçarlasa zor biraz umarım bulursunuz geçmiş olsun

Ozzey
Ozzey

118677

Muhabbet kusu bazka kusun sesine gelir. Cocukken vardi bizde de kac tane yakaladim allah biliyor. Kusun kafesin ustune geliyorlardi. Ben mi sansliydim yoksa hayvanlaf mi acti bilmiyorum. Sesine alisiksa sana geliyorsa sokaga cik seslen. Muhabbet kusu sesi al dolas biraz sokaklarda. Vaktin varsa.Benim ilk muhabbet kusum dogum gunumde kacmisti. Zeytin ne kosmustum pesinden ne aglamistim simdi hatirladim. Gelmedi geri. Cok akilliydi. Annem altini balkonda temizlerken o ara kacmis. Saka gibi ama belki ise yarar bir kus daha al balkano koy yakinlardaysa gelir geri.

Ozzey
Ozzey

118677

Evdeyse zaten cikmiyorsa bir yere carpmis dusmustur. Dolap arkalarina altlarina fenerle bak. Yoksa bu saate kadar cikardi. Ama bence kacmistir o.

FfUuRrKkAaNn
FfUuRrKkAaNn

9280

balkona kafesi koydum 45 dk boyunca en sevdiği kuş sesini açtım ama yok

FfUuRrKkAaNn
FfUuRrKkAaNn

9280

hava karanlık olduğu için de aramaya çıkmadım

Ozzey
Ozzey

118677

O gece ucamaz zaten gunduz dene yine.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 416 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR