Kedimin Cinsi?

Pamukkkg
Pamukkkg

765 Puan

Arkadaşlar merhabalar 1,5 ay önce arkadaşımın kedisinin yavrusunu sahiplendim ücretsiz olarak cinsi hakkın da hiç bir bilgim yok bir çok kişi farklı şeyler söyledi sadece merak ettiğim için soruyorum ben de bebişimin cinsi hakkın da bilgisi olan? :)))


26 CEVAP

diablerose
diablerose

119757

sen bu yavrucagi arkadasin gibi ciftlestirme olur mu? simdiden kisirlastirma parasini koy kenara

Unabomberr
Unabomberr

103006

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim'den yola çıkarak çiftleştirmemeniz için uyarmak istemiş, haklı da... komik bir yanı yok maalesef. Cins hayvanları çiftleştirip satmak veya ücretsiz arkadaşa akrabaya dağıtmak tamamen vicdansızlık. Sokaklar çaresiz kedi dolu üstelik ücretsiz.

pompompurin
pompompurin

16763

british demek için seceresi olması gerekiyor. evde insanların kafasına göre yaptığı üretim sonucu dünyaya gelmiş melez bir yavru yani. bir cevap vermek gerekirse scottish straight diyebilirim.


ayrıca, insanlar yapılan bir yanlışa ortak olduğunuz ve bilinçlenmeniz için sizi kibarca uyarmış. kedinizi aldığınız kişinin sokakta yardıma muhtaç her renk her çeşit(!) binlerce kedi varken sırf cins olsun kedim bir kere anne/baba olsun kafasıyla bencilce yaptığı bir şey bu. anneleri ölene kadar doğurtup, yavrularını kafese kapatıp eşya gibi satmanın masum hali hatta. üzgünüm ama durum böyle. ayrıca kedinizi sevdiğiniz kadar sağlığını da düşünmeniz gerekir. umarım zamanı geldiğinde kısırlaştırmasını yaparsınız.

simbakedi
simbakedi

136172

saldirma degil bilinclendirme. insan cevresinde ne goruyorsa onu yapiyor cunku. ya da icinde azcik bi istek varsa ona bahane buluyor hemen. zaten cinsi icin bir suru kisi yardim eder size. diablerise farkli ama onemli konuyu ele almis

diablerose
diablerose

119757

sen nasıl ulu orta başlık açıp soru soruyorsan ben de istedigim yorumu yaparım. art niyet aradığını da açıktan demissin. e o zaman herkese açık bi soru sormanin alemi ne? bu kadar alınmaya müsaitsen tanıdık birine sor. hatta neden gidip kedisini ciftlestiren arkadasina sormuyorsun? bnm karakterimi uygun bulsan nolur bulmasan nolur? önce kendini bi gelistir. daha okudugunu anlamaktan acizsin

Phoenix3
Phoenix3

18333

Cinse azıcık bile benzese anında geliyor linç hemen kısırlaştırın onu canisiniz siz diye :')
Bu konu hakkında, düzgün bir dille ısrar etmeden kısırlaştırmasının daha doğru olduğunu söyledikten sonra kişiyi zorlamamak gerektiğini düşünüyorum. Ne de olsa kediniz sizin bir aile bireyiniz ve onun hakkındaki en iyi kararı siz verirsiniz. Çiftleştirme ya da kısırlaştırma konularını %100 desteklemiyorum ama almak isteyen zaten sokaktan alıyor yavruları. Almak istemeyen ama ısrarla kedi isteyen de cins bulmayı bekliyor. Kişinin tamamen kendisiyle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.
Sorunuza da gelirsek, Ankara kedisi diye düşünmüştüm ama onların yüz hatları daha keskin oluyor bildiğim kadarıyla, ama british e de pek benzetemedim ben, her neyse çok tatlı bir çocuk :)

simbakedi
simbakedi

136172

@Phoenix3 cins diye linclenmiyor ya da cinse benzedigi icin de degil. asla ama asla ciftlestirilmemesi gerekiyor bu hayvanlarin. cins ya da degil. burda tekir kurklu bir kedi de olsa o kisi aynisini yazacakti. cunku cins olup olmamasi degil onemli olan kisirlastirmasi.

simbakedi
simbakedi

136172

kedilerde annelik/babalik duygusu yoktur. isi ticarete dokmesine gerek yok yaptigi bir hata. siz de yapmayin diye soylediler zaten siz de bilincindeymissiniz. ama tahmin edersiniz ki bu kisiler muneccim olmadigi icin ilk olarak bu konuda uyardilar. hayirli olsun kediniz

Hilalllllll
Hilalllllll

116629

Çok tatlı maşallah 🥰

Pamukkkg
Pamukkkg

765

çok normal bir soru sorduğumu düşünüyorum da neden pat diye saldırma gereğinde bulundunuz? Zamanı geldiği zaman zaten çiftleştirme yapılacak ücretsiz sahiplendim ki cinsi umrum da değil meraktan sordum

Pamukkkg
Pamukkkg

765

*düzeltme zamanı geldiği zaman kısırlaştırma yapilacak

Pamukkkg
Pamukkkg

765

ben yorum da art niyet aradım güzel bir dille fikrini belirtebilir. iyi akşamlar :)

x_queen
x_queen

1194

Bende de aynısından var veteriner british shorthair demişti. Sizinki de sanki british

Lils
Lils

125527

Ankara kedisi sanırım ama yüzü british'e de benziyor sanki.

Pamukkkg
Pamukkkg

765

Çok komiksiniz gerçekten ☺️ iyi akşamlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1150 Görüntüleme
  • 26 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR