Hakkımı Nasl Arayıp Nereye Şikayet Edebilirim ?

Tosbikdumik
Tosbikdumik

3847 Puan

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kedimle yolculuk yapacağım icin stresliyim ve o gün geldi çattı . Şimdi sorum su otobüs firmalarını arayıp kedimi yanıma alabilir miyim dediğimde ve yasal hakları anlattığımda evet haklarınızı biliyoruz ama bu otobüs şoförünün insiyatifine kalmış bir şey diyor. Çıldıracagim nasl yasal bir durum benim hakkım olan bir kanunu otobüs şoförleri kendi keyfine göre sınırlandırıyorlar ? Büyük ihtimalle kavga dövüş bir şeyler yapacağım cunku kedimi asla ve asla bagaja koymam. Böyle bir durumda firmayı otobüsü nereye şikayet etmem gerekiyor? Kısacası bizler hakkımızı bu gibi durumlarda nerede ve nasl arayacağız ?

5 CEVAP

Aslideniz23
Aslideniz23

1453

Hiç bir bilgim yok ama çok üzüldüm umarım bir çözüm bulabilirsiniz sakın kedinizi bagaja koymayın geçmişte bagaja konulduktan sonra havasızlıktan ölen çok kedi köpek haberi çıktı.

Badem22
Badem22

4546

Yani bir belge çıkarttırıp otobüse bindiğinizde sorun çıkartırlarsa o belgeyi gösterebilirsiniz.

Tosbikdumik
Tosbikdumik

3847

Teşekkür ederim umarım .. kesinlikle bagaja koymam o konuda tam olarak bir anne gibi savaşacağımdan şüphem yok lakin benim derdim hakkimi aramakta. Bizler böyle durumlarda şikayet edebilelim ki daha sonrasında başka insanlar bu konu üzerinden mağduriyet yaşamasınlar . İnterneeten araştırdım ama hiçbir sonuç elde edemedim. Daha öncesinde bu platformda böyle bir olay yaşayan var mi diye sormak istedim sadece

Tosbikdumik
Tosbikdumik

3847

Zaten kanundan haberleri var belgeyle olacak bir iş değil malesef. İslerine gelmiyor sadece cunku sonrasında bir şikayet ve yaptırım uygulanmıyor şoför veya firmalara cunku bu konuda yeterli bir açıklama yok bence

simbakedi
simbakedi

136202

sanmiyorum sikayet edebileceginizi. buyuk ihtimal kedinizle binemeden kalacaksiniz. cunku firmalar bu kural olsa da asla izin vermiyorlar ucakta da ayni sey gecerli.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 461 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR