Zekasiz Cocuklar

diablerose
diablerose

119757 Puan

suan tatildeyim, ve farkettim ki cocuklar hayvanlara pislik etmeyi normal saniyor. ayagiyla dürtup annesine gosteriyor marifet gibi. annesi allahtan tepki verdi. yapmamasi gerektigini anlatti. gecen de baska bi cocuk parmagiyla küt küt dürtüyor. hayvan da mayismis tepki vermiyor. şşş yaptim. oyle sevme boyle boyle yumusak sev dedim. sonra da dik dik baktim ki ayni okuzlugu yapacak cureti edemesin. sonuc olarak hic sevmemeyi tercih etti.

13 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

Hele bazı çocuklar elinde sopa kedi peşinde koşuyor.hayvan sevgisi malesef ogretilmemiş aşılanmamış bazı çocuklara

tyguler
tyguler

124312

evet boyleler var, çocuklari da suclayamiyorum gorduklerinin aynısıni yapiyorlar her gun haberde ayagi bacaği kesilen kedi kopek görunce normal saniyor kendisi de yapiyor

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

mantarlı tabancayla kedileri korkutuyodu mahallemdeki çocuklar şansa o zaman da ben baya kötüydüm sinirlerim gidikti gözler desen kan çanağı gittim yanlarına napıyosun lan sen can değil mi onunki ne diye korkutuyosun bu hayvana bir şey olsun hele seni gebertmezsem şerefsizim diye bağırdım çocuk kaçtı gitti caşiwdmwidm aynı gün tekrar gördü beni elindeki tabancayı arkasına saklayıp uzaklaştı böyle deli taklidi yapmak lazım bunlara yoksa büyüyünce böyle hayvan katili oluyolar

koalandalago
koalandalago

13193

Tatilde ugrasmak zorunda kaldiginiz can sıkıci bu tatsiz durum icin cok uzgunum :( Umarim o da akillanir da ileride sizin gibi bir insana donusur.

Kedisekeri
Kedisekeri

3261

Hayvan Hakları Kanunu kabul edilmesi resmi bir adım bir de bunun uygulama kısmı var. En zoru bu çünkü uzun zamandır eziyet normalmiş gibi yansıtılıyor. Dünya sadece insanların değil, dilsiz canlıların da yaşamı olduğu bilinciyle hareket edilmeli. Ortak paylaşım alanı yok edilirse yaşanılabileceklerin fragmanını günümüzde gördük. Sokakta kendi halinde duran bir canlının ne zararı olabilir? Su/mama vermeyi bırakın bazı insanlar keyfi için herşeyi yapabiliyor.

theyusra
theyusra

16477

geçen pikniğe gittiğimizde bir çocuk yemek yiyen yavru kediye tekme atmaya kalktı, buna bir bağırdım nereye kaçacağını şaşırdı. güzellikten anlamıyorsa böyle bundan sonra.

MMiamu01
MMiamu01

9719

Bizim bir komşumuz kedisinin pencereden atlayışını güle güle anlatmıştı 😞

Anonymus998421
Anonymus998421

100041

O kadar haklısınız ki.Şahsen ben çok sinir oluyorum.Bizim bahçemizde iki tane yavru kedi var ve insanlardan korkuyorlar.Apartmandakilerin de çocukları sürekli onları yakalamaya çalışıyorlar sıkmak için.Aileleri de bir şey yapmıyor biz müdahale ediyoruz mecburen sonra da biz suçlu oluyoruz.Ne yemek verirler ne su sonra iş çocuklarına gelince oyuncak gibi veriyorlar ellerine.Anlayın artık hayvanlar oyuncak değildir.

Merve7
Merve7

2435

Gerçekten çok üzücü bir durum böyle çocuklarla karşılaşınca sinirlerime hakim olamıyorum

Palyaco
Palyaco

218519

Çocukları bilinçlendirmek önemli birde insanın içinde bazı çocuklar yapıyor şiddet yanlısı çocuklar ben çok gördüm iyi çocuklarda var sokaktaki kediyi köpeği eve gösterelim diyip seven cocuklar

MrMirmir
MrMirmir

2294

Maalesef sadece çocuklar değil kocaman "insanlar" da yapıyor bu tarz şeyleri!


Her şeyin başı eğitim ve tabii evde verilen eğitim. Çocuklar evde ve çevrelerinde ne görürse onu yapıyorlar ne yazık ki.
Bizler şanslıyız ailelerimiz bizlere hayvanlara karşı sevgiyi, merhameti öğrettiği için.
Umarım diğer insanlar da kendi çocuklarına bu eğitimi verir de tüm hayvanların yarınları güzelleşir.
Bazı insanlar hayvanlardan korkuyor olabilir ama kendi çocuklarına sadece yaşadıkları korkuyu öğretiyorlar ne yazık ki.
Korku yerine sevgiyi hiç olmazsa merhameti öğretseler inanıyorum ki hem hayvanlar hemde insanlar olarak daha iyi yarınlar görürüz. .
Her şeyin güzel olduğu yarınlarda yaşamamız dileklerimle🙏

Çok haklısınız gerçekten çok yazık. Çocuklara her şeyden önce hayvan ve doğa sevgisinin öğretilmesi gerek.

Zeytinbey
Zeytinbey

11863

her yerde var öyleleri. benim oturduğum yere köpeklerini getirip sokakta baktığım kedilerime saldırtıyorlardı. kendimden sakındığım yıllardır baktığım canımın içi tarçınımı boğarak öldürmüş köpekleri nasıl görmedim nasıl duymadım diye hala kendi kendimi yiyip bitiriyorum. o gün bugündür psikolojim iyi durumda değil.geceleri camlarda bekliyorum köpekler gelir de kedilerime saldırır diye. sonra bu cocuklar buyuyor kendi cocukları da aynı bu sekilde acımasız oluyor . hayvan sevgisi okullarda aşılanmalı bence her yıl

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 579 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81452 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR