Kediler Ben Eve Gelene Kadar Birşey Yemiyorlar, Normal Bir Durum Mu?

Telmogram
Telmogram

639 Puan

Merhaba arkadaşlar, normalde benim kediler sürekli yemek arıyorlar ve ne bulsa yiyorlar. Ancak ben evden çıkmadan akşama kadar yetecek şekilde su ve mamalarını bırakıyorum. Sularını içiyorlar ama mamalarıma dokunmuyorlar, bu normal mi (yani kedi davranışları konusunda) değilse neden böyle oluyor?

4 CEVAP

Benim bir kedim mamasının bir kısmını elimle yedirirsem yiyor. Ben başka odaya gittiğimde de peşimden geliyor o an aç olsa bile yemeğini bırakıyor. Ben başında beklediğimde yiyor sadece. İlgi istediği için yaptığını düşünüyorum. Aslında çok iyi bir şey değil maalesef böyle devam etmemesi gerekir:(

Serayys
Serayys

2637

Tabi ki normal değil,mama da bir sorun olabilir değiştirmenizi tavsiye ederim çünkü normal olan sizin eve geri döndüğünüzde mama kabını boş bulmanız.
Acilen bir mama değişikliği yapsanız iyi olabilir.

Telmogram
Telmogram

639

@Serrays mamaları birkaç kez değiştirdim hocam zaten ancak hepsinde öyleler en az 3 mama değiştim yemiyorlar, ben geldikten sonra biraz miyavlayip direkt dalıyorlar yemeğe.

Telmogram
Telmogram

639

@tugcemutioglu ben böyle bir durumda büyük ihtimalle biraz memnun olurdum hocam çünkü bir tık fazladan ilgi göstermeyi seviyorum, ancak benim de kulağıma iyi ve doğru bir şeymiş gibi gelmiyor. Yaşmamada öyle değilse bence bir süre çok az yaş mama ile kuru mamayı karıştırın ve verdikten hemen sonra oradan uzaklaşın hocam zamanla alışacaktır diye düşünüyorum.
Bu fikir yeni aklıma geldi ben de daha önceden deneseydim keşke

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 302 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.349 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR