Arkadaşlar Çok Acil Bakın Lütfen..

miyav88
miyav88

2771 Puan

sokakta bi kedi buldum box falan koyulmuş bide dalga geçer gibi kimlik kartını koymuşlar nereyi arayaraktan şikayet edebilirim bu kişiyi sonuçta hayvanı sokağa attığında hukuki işlem yapılıyor öyle değil mi ve kediyi ben sahiplenebilir myiim sonuçta hayvanın kimliği o kişiye ait şuan cevap verirseniz çok sevinirim..

17 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Sahiplenin bence böyle kötü niyetli insanlar var önce sahipleniyorum sonra sokağa atiyorlar

miyav88
miyav88

2771

kedinin kimlik kartı bulunuyor bir problem olmaz mı?

6_zeytin
6_zeytin

16370

İlçe tarıma haber verebilirsiniz hayvanı terk etmenin cezası var

Kediyi teslim ederseniz yarın öbür gün tekrar atar başka yere

ecesuuzun
ecesuuzun

337

lütfen kediyi teslim etmeyin, tekrar aynı şeyi yapar. kanuna yeni eklenen madde ile ev hayvanını terk etmenin cezası var, lütfen teslim etmeyin elinizde kozunuz da var ona karşı. kediyi istemezsen seni şikayet etmem diyin bıraksın peşini.

Montrama
Montrama

423

Siz aradığınızda tamam geri alacağım kediyi dediyse cezadan korktuğu içindir büyük ihtimalle. Bugün sizden geri alır yarın daha uzak bir yere yine bırakır. Ya kesin emin olun tekrar bırakmayacağına ya da hiç vermeyin. Hatta kediyi terk ettiğiniz yerin fotoğraflarını çektim aylık olarak kedinin sizde olduğunu teyit etmezseniz gerekli yerlere başvururum diye gözdağı verebilirsiniz bence.

6_zeytin
6_zeytin

16370

Sizin almanız bir problem olmaz bence nasıl olsa kimlikte terk eden kişinin bilgileri mevcut

gokceoztel
gokceoztel

109722

evetr sahiplenebilirsiniz vesahipleninn yazıklar olsun böyle insanlara

mujganbudak
mujganbudak

213

bulunduğunuz ilçe belediye ve ilçe tarıma bildirin lütfen

miyav88
miyav88

2771

ya gerçekten sinir oldum şuan aradım atan kişiyi bana dalga geçer gibi gelip alıcağım diyor sırf ceza yememek için ben gerekli yerlere ilettim ama bu eşya mı sokağa atıyorsun ya gerçekten arkadaşlar destek olduğunuz için teşekkür ederim tekrardan..

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Ben de okuyunca ilk olarak kedi unutuldu sandim. Olabilir mi olabilir? Insanpar zihin karisikliginda cocugunu unutuyor , görüyoruz bazen.
Eger terk edilmisse ben olsam mümkünse geri vermezdim.Çünki kimligi ile terk ettiginizde bulundugu ve sikayet edildigi icin yarin sokaga firlaticak demek.Bu kez sizin gibi iyi niyetli birine denk gelmeyebilir.Insallah siz sahiplenirsiniz.

Superisi814
Superisi814

125092

Ah ya şikayet etmissiniz.Keşke etmeseydiniz.Ceza yememek icin kediye sahip cikicak biri ona ne kadar iyi bakicaktir ki ? Bir gün sokağa bir yere aticaktir.Odedigi para miktarinin bir canin yaninda ne kiymeti var.Cok üzüldüm.
Ha diyorsaniz ibreti alem olsun , belki olur.Ya sonra ?

altunsila
altunsila

10096

Vermeyin kediyi ya, bulmuştunuz aradınız, bıraktınız gittiniz, öyle düşünün. Başında beklemek zorunda değilsiniz sonuçta. bu insanlara kedi verilmez, gider tekrar bırakır yarın.

Şikâyet etsenizde bi fayda olmaz bence . Siz iyilik yapıp o kediyi sahiplenin lütfen sahiplenemezseniz bile ona güzel bir yuva bulun 🙏🏻💖

Şikâyet etsenizde bi fayda olmaz bence . Siz iyilik yapıp o kediyi sahiplenin lütfen sahiplenemezseniz bile ona güzel bir yuva bulun 🙏🏻💖

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 923 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR