Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
ahibine kendini sevdirebilmek için herşeyi yaptı, ama yine terkedildi.. “Otur, yat, bekle, gel” gibi birçok komutu biliyor, insanlara karşı sevgi dolu ve uysal. 4 yaşında, kısır ve eğitimli. Ama ne yazık ki, komşular rahatsız oldu diye barınağa terk edildi... Henüz sadece bir haftadır barınakta ama yarın hayatta olacağının garantisi yok… Belki de onun kahramanı sen olursun. Onunla hayatına sadakat, neşe ve sonsuz sevgi gelir.
🎒 Çocuklarla ve diğer köpeklerle uyumlu 🏡 Bahçeli veya sakin bir evde çok mutlu olur 📍İstanbul ARAMALARA CEVAP VERİLMEMEKTEDİR. YALNIZCA WHATSAPPTAN KENDİNİZİ TANITAN MESAJLA ULAŞIN. 📲 Sahiplenmek için WhatsApp’tan ulaş: 📞 0538 630 64 28 veya 0532 708 89 00
Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.
Şikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.