Birlikte ya da ayrı yuva arıyorlar, aşılı ve kısır hepsi

Sen de yardım et:   Paylaş   Tweet'le
Birlikte ya da ayrı yuva arıyorlar, aşılı ve kısır hepsi fotoğraf

Bir annenin oğlu ve kızı. Bebekliklerinden beri koruma altındalar ancak şuan belediye yerlerinden etmekle tehdit ediyor. Barınağa gitmelerini istemediğimiz için mümkünse bahçeli bir yuva arıyoruz. Tuvalet eğitimleri yok, ev ortamında yaşamadılar ama tecrübesi olan için ev ortamı da olabilir.

Hepsi çok sakin ve uslu çocuklar. İlk resimde önde soldaki anne, sağdaki oğlu, arkadaki ise kızı. Hepsi kısır. Yaklaşık 5 yaşlarındalar. Kuduz, iç/parazit düzenli yapıldı.

Onları barınağa gitmeden kurtarmak isteyen varsa kendinizi tanıtan mesaj atınız lütfen (yaşınız, mesleğiniz, köpek tecrübeniz, yeriniz (il-ilçe), nerde ve hangi koşullarda bakmayı düşünüyorsunuz vb).

Sadece İstanbul ve yakın illere sahiplendirme yapıyoruz.

YORUMLAR


Henüz hiç yorum yazılmamış.
basarsahin

Canan y. (basarsahin)

0(536) 300 14 52

İlan Sahibine Mesaj Gönder

ÜCRET İSTENİRSE GÜVENMEYİN!

Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.


Tarih
16.03.2026
Adı
Golden ailesi
Yaş
Genç (6 Aylık - 2 Yaş)
Boyut
Orta Boy
Cinsiyet
Dişi
Kimden
Geçici Evinden

BENZER İLANLAR