BİRLİKTE YA DA AYRI YUVA ARIYORLAR

Sen de yardım et:   Paylaş   Tweet'le
BİRLİKTE YA DA AYRI YUVA ARIYORLAR fotoğraf

Bir anne, kızı ve oğlu. Hepsi kısır. Çok sessiz, sakin bir aile. Şimdiye kadar bir park içerisinde yaşamışlardı ancak yasa sonrası istenmedikleri için bir alana korumaya alındılar. Tasma ya da tuvalet eğitimleri yok, o nedenle bahçe koşullarına daha uygunlar. Ancak ben eğitimini verebilirim diyorsanız ev ortamı da düşünülebilir (eğer tecrübeniz varsa). Birlikte ya da ayrı sahiplendirme yapabiliriz.

Gün boyu onu bir zincire bağlı tutacaksınız lütfen aramayın. Bu çocuklar koşmak ve enerjisini atmak zorunda. 25 yaş altı düzeni oturmamış kişilere sahiplendirme yapmıyoruz.

Sadece İstanbul ve çevre illere sahiplendirme yapıyoruz, uzak yerlere "gönderim" yapmıyoruz.

***LÜTFEN KENDİNİZİ TANITAN MESAJ ATINIZ (YAŞINIZ, MESLEĞİNİZ, KÖPEK TECRÜBENİZ, YERİNİZ (İL-İLÇE), NERDE VE HANGİ KOŞULLARDA BAKMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ VB)

YORUMLAR


Henüz hiç yorum yazılmamış.
basarsahin

Canan y. (basarsahin)

0(536) 300 14 52

İlan Sahibine Mesaj Gönder

ÜCRET İSTENİRSE GÜVENMEYİN!

Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.


Tarih
05.04.2026
Adı
Golden ailesi
Yaş
Yetişkin (2 - 7 Yaş)
Boyut
Orta Boy
Cinsiyet
Dişi
Kimden
Geçici Evinden

BENZER İLANLAR