Kedi Mama Değişikliği Hills Vs.

Nohutgofret
Nohutgofret

4790 Puan

Merhabalar kedim 7 aylık ve hills mama yiyor tavukludan balıklıya geçtik, veterinerler dahil hills dediğimde ooo güzel dediler ben de piyasadaki en iyi mama zannettim içerik olarak 🙈 velhasıl pek bir mama bilgim yok, hills kadar iyi içerikte ancak ondan daha uygun fiyatlı bir mama var mıdır önerebileceğiniz?

18 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

10kg aliminda bozita oneririm ama onun da iceriginde tavuk oluyor. diet mamasini onerebilirim cok guzel icerikli

Lils
Lils

125528

Britcare hillsten kilo bazında 10 lira daha ucuz ve içerik olarak hillsten daha iyi. Obivan selection da bakabilirsiniz

Poncimin
Poncimin

116364

• Geçen mesaj yazdığım bir konuda sormuşsunuz Hills en iyisi değil mi diye. Mesajınızı görmemiştim dün, bugün cevap yazdım bakabilirsiniz o konuya.


Konuya gitmek için tıklayın:


https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/100738-en-iyi-yavru-kedi-kuru-mamasi


• Sorunuza gelirsek öncelikle Britcare Hypo-allergenic serisini tavsiye ederim sonrasında Sanabelle en son olarak da Exclusion tavsiye ederim. Bu üç mama da çok güzel, üçünden birini alabilirsiniz. İçerik olarak sıralarsak dediğim gibi Britcare-Sanabelle-Exclusion şeklinde olur. Hills'den çok çok daha iyiler içerik olarak. Britcare üretim yeri Çek Cumhuriyeti diye biliyorum. Sanabelle alman markası, Exclusion'da İtalya'da üretiliyor. Bilginiz olsun diye dedim.

Nohutgofret
Nohutgofret

4790

Çok teşekkürler inceleyeceğim @poncimin , ben burada yeni olduğum için mi acaba verilen cevapların hemen altına yazamıyorum özel olarak o kişiye cevap veremiyorum yine en alt kısma inip herkese toplu yazıyor gibiyim 🤦🏻‍♀️ Tavsiye mamalara gelince, bunları hiç duymadım sanırım çok reklamı olduğundan proplan, nd, royal canin gibi markalar iyi diye biliyordum ufkum açıldı

Poncimin
Poncimin

116364

@iremdemir16


Mystic içerik olarak ve fiyat olarak güzel gözüküyor ama köklü bir marka değil ve o fiyata o içerik ben pek güvenmiyorum. Ayrıca Türkiye'de üretiliyor. Şimdi linç yemek istemem ama bizim yediğimiz etlerde bile hile hurda oluyorken hayvan mamalarında kullanılan et'e ne kadar güvenebilirim bu ülkede bilmiyorum. Genel olarak konuştum ama işini düzgün yapan firmalar da çıkabiliyor tabiki. Mystic'e dönersek o et içeriği fiyatına bakınca şüpheli duruyor bence. Kullananlar olabilir, memnun kalanlar da olabilir, ben sadece kendi fikrimi belirttim.

simbakedi
simbakedi

136205

10kg aliminda bozita oneririm ama onun da iceriginde tavuk oluyor. diet mamasini onerebilirim cok guzel icerikli

Nohutgofret
Nohutgofret

4790

Teşekkür ederim inceleyeceğim ilk kez duydum bu mamayı 😌

Poncimin
Poncimin

116364

@Nohutgofret


En çok beğeni alan mesaj en üstte oluyor. Etiketleme özelliği petlebide yok benim bildiğim ama çoğunlukla @ kullanılıyor. Yani birine cevap vermek için mesajınızın içerisinde @ işareti ile o kişinin adını yazarsanız daha anlaşılır olur, en azından mesajınızı kime yazdığınız belli olur.


Bu arada Royal Canin, Hills, Proplan içerik olarak kötü markalar. Kedilere iyi gelebilir veya gelmeyebilir içerik olarak söylüyorum bunu. Yine de illa bu üçü arasından birini alacağım derseniz Proplan alın daha iyi. En azından belli bir miktar et içeriyor. N&D ise güzel bir mamadır ama en iyisi de değil tabi. O mesaj yazdığım "en iyi yavru kedi kuru maması" konusunda N&D'yi de listeye dahil etmiştim. Unuttuğum bir marka yoksa kendi görüşümce en iyi "yavru" kedi mamaları onlardır.


Konu linkini paylaşayım bir daha, listeyi merak edenler bakabilir:


https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/100738-en-iyi-yavru-kedi-kuru-mamasi

simbakedi
simbakedi

136205

https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/87750-surekli-sorulan-hangi-mamayi-almaliyim-sorusuna-istinaden
bu linkten karar verebilirsiniz nasil karar vereceginize. bozita da isvec marka mama ve isvecin hayvan haklari konusunda ne kadar iyi oldugunu duymussunuzdur :) tek uyarim bu mamalar arasinda applaws hic almayin. kedileri hasta ettigi gerekcesiyle toplatildi.

Nohutgofret
Nohutgofret

4790

İremdemir16 ve Simbakedi çok teşekkür ederim inceleyeceğim, nd, royal canin hills dışında güzel hatta daha güzel mamaların olduğunu öğrendim bu sitede sayenizde 😌

simbakedi
simbakedi

136205

bu arada butceniz oldukca acana oneririm her zaman. orijen cok gereksiz pahali maalesef, acana biraz daha makul fiyatli bir mama. ayrica kullanip memnun kalanlar var ve guvenilir bir mama. ben de su an kullaniyorum cok memnunum imkanim oldukca alacagim tek mama olur. bir de buradan alisveris yaparsaniz milaluna10 kodu %10 indirim sagliyor haberiniz olsun mama alirken baya uygun oluyor bu sekilde :D
bir de ben @Poncimin in yaptigi yorumlari begeniyorum. ama o da sadece icerik olarak yorumluyor (olmasi gereken). mesela ben alleva kedime almam asla. kullanan sayisi cogalirsa alirim. icerigi gercekten guzel ama ikinci bir applaws mama gibi geliyor. kullanan sayisi az ama icerik cok guzel, bilemiyorum🤷🏻‍♀️

Nohutgofret
Nohutgofret

4790

Öyle mii çok teşekkür ederim bakacağım hemen

Lils
Lils

125528

Proplan iyi bir mama ama fiyatına göre içinde %20 et çok az. Brit care proplan ile benzer segmentte sayılır pek fark yok fiyat olarak ama brit care de %26 taze %26 kuru et var.

Nohutgofret
Nohutgofret

4790

Çok teşekkürler Lils, ben içerik okumayı bilmiyorum daha doğrusu ten oranı fazla olabilir ama diğer içeriklerle formülasyonu nasıl olur yahut et derken bakalım hayvanın neresini kullanıyorlar gibi düşündüm ve aklım çok karışıktı. Araştıran, tecrübe eden birilerinden tavsiye almak her zaman daha iyi oldu bunu da inceleyeceğim inş ^^

iremdemir16
iremdemir16

4294

Mystick mamanın üstüne şuanlım görmedim bakabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 628 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR