Exclusion Mama

Mehmetneroo
Mehmetneroo

13346 Puan

Arkadaşlar indirim kuponu ile 4 lü yaş mama söylemiştik. Az önce geldi ama o kadar iyi ki anlatamam Nero da delirdi . Kullanan varmı bu mamayı. Kurban olduklarım bir de hediye yollamışlar


33 CEVAP

TATA4242
TATA4242

118617

https://www.exclusion.it/prodotti/ga/me-ga/ng-me-ga/ki-ng-me-ga/chi-ki-ng-me-ga/noble-graincat-kitten-chicken/


Kullandığınız mama yüksek oranda bezelye ve pirinç içeriyor.Yani iyi bir mama değil.Bu oranı sağlıksız domuz yağı takip ediyor, sağlıksız olduğu tüm dünyada biliniyor.Et içeriği olarak tavuk unu kullanıliyor tıpkı Farmina gibi çünkü et demiyor.Buradan un olduğunu anlıyoruz.Diğer bir kanıt ise kurutulmuş veya kuru demiyor.Susuz diyor yani rendering sistemden geçtiğini belirtmiş oluyor.Kisaca dehydrated diyor.Disidratato kelimesinin İngilizce cevirisi oluyor.Turkcede ise belirttiğim gibi susuz demek.Mamanin içerik kısmında carne(et)carni(çoğul)kelimelerini görmüyoruz.


https://www.golosi-pet.com/catalogo/gatto/golosi-kitten


Maması da İtalyan ama en azından et diyor :) Et ve türevleri desende ginede içinde bir nebze et olduğunu biliyoruz.Gine belirtilen diğer iki İtalyan firmadan daha iyi.Gine tahıl vb. Ve yağ et kaynağıni takip ediyor.Kisaca golosiden aman aman denecek bir farkı yok.Karbonhidrat değerleri bile ayni denebilir.

Palyaco
Palyaco

218519

4 aydır kullanıyorum şimdi kisir mamaya geçtim 1 yasinda kisirlastirdik tek kullandığım mama

missAybuke
missAybuke

103788

İyi de bilindik markalarda bir ara bilinmedik markalardı sonuçta. Onları bilindik yapanlarda biz tüketicileriz. İnanın 1 yılı aşkın bu sitedeyim bir ara delirmiş gibi Nd övüyorlardı hatta royal proplan diyeni dövmekten beter ediyorlardı :)) derken bir mystic furyası başladı uygun fiyatlı herkes onu övüyordu kullanmayanlarda :) hop sonra birden Nd.nin içerik değişti kötü denmeye başlandı. Mamaysa konu ne öveceksin ne yereceksin ben onu öğrendim burada.

Palyaco
Palyaco

218519

Tüy dökülmesi yok bende 5 ayım bu 4 paket bitirdim

yokistead
yokistead

104161

Benimde ilk paketim henüz, balıklı kısır mamasını deniyoruz. 1 ay olmuş yemeye başlayalı. Tüy dökmesi pek azalmadı, belki 1 ay deneyimlemek için erken olabilir o yüzden 2. paketi kullanıp yorumlamak daha sağlıklı olur. Çok severek yiyor o yüzden kilo almaya başladı. Tuvaletinde koku yok, enerjisi de yerinde gayet mutlu gözüküyor.

Palyaco
Palyaco

218519

En önemlisi severek yemesi ve bağışıklık guclendirmesi arti uriner sistem ve taş oluşumunu engellemesi

theyusra
theyusra

16477

ben yurtdışında kullanılmayan mamaları kedime verme taraftarı değilim o yüzden bu mamayı da kullanmayı düşünmüyorum, evet Türkiye'de kullananlar var ama dediğim gibi bana güven vermiyor

@missAybuke yurtdışında yorumlara baktım satan bile doğru düzgün bulamadım ki yorum zaten yok. Türkiye de bilinmekten bahsetmiyorum. Yılların mamaları var bir şekilde kanıtlamışlar kendilerini. Sen bilmişsin ben bilmişim değil yani büyük çaptan bahsediyorum. Son applaws olayını duymuşsunuzdur. İçeriği mis gibi bir mamaydı ama şuan üzerinde şaibe var ve toplatıldı. Ki o yurtdışında bilinen bir marka. Mama alırken bakıcaksınız geri çağrılmış mı yurtdışı yorumları nasıl. Bazen hills te proplanda çağrılmalar oluyor ama denetlendiği için oluyor. Denetlenmeyen hiç bilinmeyen bir mamayı riske atıp vermeyi tercih etmem. Bu da sığır etli diye almıştım alerjiden dolayı mama bulmakta çok zorlanıyorum ve nd ye göre çok ucuzdu. Denemek istedim ama olmadı.mecbur nd ye döndüm.

gulsump
gulsump

114504

Ben de Exclusion mama kullanıyorum çok memnunum

Mehmetneroo
Mehmetneroo

13346

Tüy dökülmesi felan ne durumda peki ve tüy sağlığı enerjisi vs

Mehmetneroo
Mehmetneroo

13346

1.5 kg lik 4 paket mi

gulsump
gulsump

114504

tüyleri parlamaya başladı daha az dökülüyor

eneskolon
eneskolon

13447

Pirinç ve bezelye oranını yazmadığı için kullanmaya çekindiğim bir mama belirtseler kullanabilirdim

simbakedi
simbakedi

136205

tuy dokumu her kedide farklilik gosterir deneyip gormelisiniz maalesef

Palyaco
Palyaco

218519

Gdo süz olması benim için ve severek yemesi cok önemli seçicidir kedim her mamayi yemez 12 mama sokak canlarına gitti afiyet bal şeker olsun onlara

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3543 Görüntüleme
  • 33 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR