Exclusion Mama İçeriğinde Domuz Yağı

Muezzabalim
Muezzabalim

115007 Puan

Merhaba arkadaşlar buradan takip ettiğim kadarıyla exclusion mamayı çok tâvsiye eden olmuş şu an Hills tuna balıklı yavru kedi maması kullanıyoruz bitmek üzere mama siparişi vermem gerekiyor exclusion yavru kedi maması içeriğinde domuz yağı olduğunu okudum eşim almayalım diyor sizce ne yapayım veya hangi mamaları önerirsiniz tüy sağlığı ve sindirim açısından sağlıklı on numara diyebileceğimiz bir mama olsun fiyat önemli değil

43 CEVAP

BerenZ
BerenZ

103523

"Başka seçenekler varken bile bile eve sokmayı doğru bulmuyorum" demişsiniz sorunuzda da "eşim almayalım diyor sizce napmalıyım" demişsiniz. Zaten belli tercih etmiceksiniz işte, buraya sormaya gerek var mıydı ki?

BerenZ
BerenZ

103523

Tabi ki burada fikir alışverişinde bulunuyoruz ama zaten tercih edilmeyecek bir durumun sorulması tuhaf geldi. Fikrim belliyse değişmeyecekse bu konuda ne demeye fikir alışverişinde bulunayım ki... neyse kendi tercihiniz tabi.

diablerose
diablerose

119757

ben testerini kullandim. cunku bnm kedi budizme inaniyor. onun bu inancina saygi gosteriorum

Domuz ürünleri çoğu mamada var. Domuz eti biraz riskli bir et diye tereddüt ediyor olabilirsiniz ama öyle ısıl işlemlerden geçiyorlar ki virüs bile canlı çıkmıyor içiniz rahat olsun.

gulsump
gulsump

114504

çoğu mamada domuz yağı var, olmayanlardan tercih edebilirsiniz içiniz rahat etmiyorsa

Palyaco
Palyaco

218519

5 aydır kullandığım ve en lezzetli yedigi mama exclision burda herkese tavsiye ettim alanların hepsi teşekkür mesajı attı bu mamayi tek geçerim sağlık açısından Akdeniz besinleri içeriği ve bağışıklık guclendirici

Lils
Lils

125528

Ben de içinde domuz olan bir mama ile rahat edemem o yüzden exclusion tercih etmiyorum. Yoksa tercih edilebilcek iyi bir mama. Brit care, sanabelle bakabilirsiniz o segmentte

Etogay
Etogay

102971

Aslinda soruda esiniz istemiyor da sizin kafaniz karisik gibi verdiginiz cevapta bile bile sokmayi dogru bulmuyorum yazinca esinizle ayni fikirdeyseniz tercih etmezsiniz olur biter. Baskasi dogru bulsa da sizin icin dogru degil neticede. Burada cok fazla hediye icin laf olsun diye soru acip duruyorlar ya malum. @Simbakedi yazmişti bir kere bunlar için baslik acmaya gerek yok diye o hesap

Poncimin
Poncimin

116364

• Kediler domuz eti yiyebilir. Kedilere haramdır diye bir şey söz konusu değil. Zaten bazı mamalar da "hayvansal yağ" diye yazarlar. Hayvansal çok genel bir kavram, böyle yazan mamalarda kesin değil ama çoğunlukla domuz yağı kullanılıyor. Ama bana fikrimi sorarsanız "sadece" domuz eti içeren, ana et kaynağı "sadece" domuz olan bir mama benim de ilk tercihim olmazdı.


• Exclusion'un ana et kaynağı domuz değil, yağ olarak eklenmiş. Alabilirsiniz bir sorun olmaz. Son zamanlarda sıkça tercih edilen bir mama, içeriği de güzel. Alınabilir. Ama illa farklı mama olsun derseniz aynı bütçeye Sanabelle veya Alleva Equilibrium tavsiye ederim. Sanabelle petlebide satılmıyor, diğer sitelerde satışı var ama Alleva Equilibrium satışı var Petlebi'de. Sanabelle alman markası, Alleva ise Exclusion gibi İtalya üretimi bir mama. Tabi fiyat sorun değilse içerik olarak önde olduğu için öncelikle Orijen, sonrasında Acana tavsiye ederim. Bu ikisi olmazsa Alleva Holistic serisi mamalara veya N&D, Bozita, Instinct gibi mamalara da bakabilirsiniz.

Renklipati
Renklipati

140143

Orjin ve acana derim o zaman ben acana kullanıcısıyım kedime bu mama çok iyi geliyor o yüzden hiç değişime gitmedim bu güne kadar..
Sizin dediğiniz mamanın tüm çeşitlerinde domuz yağı var hayvan sağlığı için sakıncalı değil, fakat eşiniz istemiyor sa yapacak bir şey yok.. dediğim mamalar kalitelidir..

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Lils
Neredeyse tüm mamalarda "Hayvansal Yağlar" başlığı altında domuz yağı bulunuyor zaten. Afedersinizamasakinm katılıyorum. Zaten domuz yağı kedilere günah değil.

eneskolon
eneskolon

13447

Arkadaslar kediniz Müslüman değil domuz yağı kediler için sağlıklı olduğu için koyuyolardır bence ayrım yapmamalısınız bu konuda

Etogay
Etogay

102971

Siz yapiyorsunuz demedim bos bos soru acip duran cok

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Fiyat önemli değilse acana orjin gibi mamalara bakabilirsiniz.

Muezzabalim
Muezzabalim

115007

Teşekkür ederim cevaplarınız için önerilerinizi değerlendirmeye aldım bile iyi ki varsınız petlebi dostlarım🐾💕

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4170 Görüntüleme
  • 43 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR