Kedim İcin Yaptığım Alısveris

hannnngggg
hannnngggg

115022 Puan

buradan tüm paramı kedime harcayacagımı söylemiştim siparislerimin bir kismi geldi paylasayım dedim yas mama stoğu yaptım kuru mama ve kedi tüneli siparisim gelecek bir de cam peleti denemek istiyorum hala almadığım almak istediğim çok şey var sırayla alacagım, aldıgım ürünler; gimcat yas mamaları iki farklı çeşit 6 lı =12 adet , bozita yas mama 6 adet biri arkada tetra paketli, nutri feline yas mama hindili tavsanlı 7 adet schesir 6 adet, hediye 4 adet gourmet gönderdiler içeriğini beğenmiyorum ama arada verilse diğerlerinin yanında bisey olmaz diye düşünüyorum hediye üç adet wanpy ödülü, wanpy ödül iki paket kendim aldım wets plus taurin ve malt daha sonraki deneyeceğim biofeline olucak, febreze kedi kumu 17 tl’ye düşmüştü 8 litre denemek istedim wets plus somonlu yas mama 1 adet , o cat morina balıklı ödül maması, son olarak matatabi stick, yas mama önerilerinize açığım schesir çok seviyorum içerik olarak farklı lezzetler de denemek istiyorum nd prime kullandım daha önce gimcat fiyatı ile içeriği çok orantılı seviyorum , bozita suzy de ishal yaptı tekrar almayacağım, nutri feline deneyeceğim başarılı buldum


32 CEVAP

pasakli_
pasakli_

13645

Afiyet bal şeker olsun miniğe de böyle göze sokmaya gerek var mı? e Allah kabul etsin.


ben birkaç gün önce burada 6 tane 33 günlük yavru için mama dilendim beş kuruş param kalmadığı için siz nispet yapar gibi stok yaptım diyorsunuz. burada benim gibi onlarca kediye yetişmeye çalışan çok kişi var bari stok yaptım demeyin benim çok zoruma gitti. sokak kedisi 6 tane doğurmuş ben açlıktan ölmesin diye çabalarken, bir sürü şey aldım daha da alacam stok yapacam satırlarını okumak benim canımı yaktı. anlıyorum indirimdeyken alıp ilerisini düşünüyorsunuz bundan anormal bir durum yok ama dışarda açlıktan ölen yüzlerce hayvan var

BerenZ
BerenZ

103523

Herkes kendine yakışanı yapar :) gerçekten görmüş geçirmiş insanlar asla aldığını ortaya dökmüyor zaten, görgü kuralıdır bunlar ailemizden böyle gördük. Maddi durumu elvermeyen balık kuş besleyecekmiş peki siz öyle buyurduysanız hay hay :) niye siz gökgörmemiş gibi paylaşımlar yapabilin diye sokaktan hasta veya yaralı kedi kurtarıp zar zor yetmeye çalışan insanları siteden men edelim isterseniz.

CillininAnnesi
CillininAnnesi

103714

Ben artık üzülerek söyleyim çok az insanın samimiyetine inanıyorum buradaki. Yardım çağrısı yapıldığında yok şuna verdim param yok şöyle oldu böyle oldu. Ertesi gün aynı kişiler "kedime malt stok yaptım, aa ************da indirim mi var hemen alayım" vırt zırt. Daha dün paran yoktu noldu yazcaksın olmayacak. Görmemiş gibi olduk. Alan var alamayan var zor durumda olanlar var demiyoruz, herşeyimizi göze sokma yarışı. Allah ıslah etsin bazılarını.

mywonderfulpet
mywonderfulpet

102883

Bağış yapmak zorunda değilsiniz benimde bahçede baktiğim 5 yavru kedi ve hergün yenisi eklenen yetişkin kediler var, hastalaniyorlar veterineri var. Yetmiyor zaten para. Ama gelip de nispet yapar gibi bunlari aldim demiyorum. Var bu sitede bunu yapanlar instagramda yedigini ictigini paylasip duranlar gibi simdi de bir kedi furyasi basladi. Kullanicilarin kedilerinin ne yedigini bilir olduk. Acana nd alamayan eziklenir oldu, gelen kedim acana yiyor yaziyor bizeneyse. Öneri isteyene tavsiyeni ver geç işte

CillininAnnesi
CillininAnnesi

103714

Çok mu zor "kusura bakmayın art niyetle paylaşmadım fikir alışverişi için koydum" yazabilmek? Verdiğiniz cevaplar belli ediyor kişiliğinizi.

dilanbulent
dilanbulent

17244

''az ötede ağla''
Zaten şu cümleyi bile okuduktan sonra hiç cevap verilmemesi gereken bir insan olduğunuzu da anlamış oldum. Şu üsluba bak. Ben bir şey demiyorum gerekeni arkadaşlar söylemişler. Görgüsüz.

missAybuke
missAybuke

103788

Burada yardım isteyen arkadaşlarımız hasta kedi içinse gerekli belgeleri veteriner makbuzlarını paylaşıyorlar, diğerleri mama yardımı istiyor ki napabilir kendi yiyecek değil ya mamayı. Kolay birşey mi sizce insanlardan yardım istemek? Hep dua ederim rabbim kimseye el açtırma muhtaç etme diye. Kimse kimseyi yardım yapmıyorsun diye eleştirmiyor ne münasebet, ben sıkıntılı zamanlar geçirirken bu tarz paylaşımlar görmek üzücü diyor ki kendince haklı. Sadece biraz daha incelik gösterebilsek, hassas olsak, birşey paylaşmadan yazmadan önce biraz düşünerek hareket etsek misler gibi geçinip gideriz. Düşünemeyip paylaşımlar yapabiliriz bu d artniyetli olduğumuzu göstermez, o durumdada eleştirilere güzel cevap verebiliyorsak samimiyetimize inanılır.

BerenZ
BerenZ

103523

@diablerose Sen bizim gibi toksik insanlara kurban ol. Biz burada üzüntüsünü dile getiren insanın yanındayız hep de öyle olacak kusura bakma. Birisi ben mama dilenirken yazarken görmezden gelemeyiz serzenişini. Ben yorumumu verdiği cevaplara istinaden yazdım zaten. Sonuna kadar arkadasındayım. Senin gibi siteyi boş espriler yapmak için kullanmıyoruz. Buradaki herkesi az buçuk tanıyoruz artık. Kim neyi hakediyorsa onu alır.

gulsump
gulsump

114504

Ne diyeceğimi bile bilmiyorum, cevap verenlere sonuna kadar katılıyorum. Paranız yoksa balık kuş besleyin de ne demek acaba? Kedi bakmak alışveriş sepetini ağzına kadar doldurmakla mı oluyor, ne diyeyim hayırlı olsun almışsınız etmişsiniz, bunları paylaşmanıza gerek bile yokken verdiğiniz cevaplar da cabası. Ben sokaktaki kedileri tedavi edeceğim diye kendi kendime yaş mama alamadım bu ay, ekonominin bize getirdikleri de bunlar fakat sizin tavrınızdakileri görmek de ayrı bir üzücü.

simbakedi
simbakedi

136205

bana da bu paylasim yanlis geldi. gecen gun @pasakli_ yardim istemisti burada, guvenmiyor olsaniz bile bunu paylasmak cok yanlis bence. @pasakli_ yardim istememis olsa da yanlis. hala da ustune diyorsunuz ki parasi olmayan kus, balik besleyebilir. evet evcil hayvan bakmak artik luks ama bu ekonomiyi bu hale getirenlerin sucu. ayrica kedinin guvenligini ve sagligini aksatmayan herkes kedi bakabilir, en iyi yas mamalari almaniz kediye iyi baktiginiz anlamina gelmez. sorunuzu okudukca bakiyorum bir inceleme vs bekliyorum, yok. onu aldim bunu aldim. afiyet olsun kedinize tabiki de amac ne burda? baska bir soruda ben denedim kedim begenmedi vs yazsaniz tamam da bence de bu gorgusuzluk. sokaktaki kedilere bakiyorum diyorsunuz, gourmet yas mama icerigini begenmiyorum ama sorun yaratmaz yazmissiniz. bari onlari verseydiniz :D? uzun lafin kisasi gereksiz bir post, altina yazdiklariniz daha gereksiz ve gorgusuzce. uzuldum sadece

simbakedi
simbakedi

136205

o paylasim yapan hesaplari begeniyorsunuz ama burasi sizin hesabiniz degil. ayrica herkes sizin gibi kolay 30tlye ulasmiyor. baslarda size sitem etmisler ama siz sonrasinda yazdiklarinizla gorgusuzluk yapmissiniz. parasi olmayan balik beslesin, oturup aglayin gibisinden cumlelerle.

mywonderfulpet
mywonderfulpet

102883

Zekaya bak :))) tabiki o sorumlu değil dara düşmesinden ama görgüsüzlük yapip üstüne git ötede agla balik besle gibi cevaplar vermekten kendi sorumlu. Seninde yazdiklarina bakinca ayni kalite

Herkes kedisine iyi bakmaya çalışıyor elinden geldiğince. Ama bunun paylaşılması yanlış. Aldığın şeyleri paylaşmak da yeni moda oldu burada. Önceden böyle şeyler olmazdı. Eskiler hatırlar konu başlıkları açılmıştı ben kedime iyi bakamıyor muyum diye. “Alt segment mama verebiliyorum başka alamadığım için. Yaş mama alamıyorum ama evde yapıyorum” diye. İnsanlar gocunuyorlar. Gerek yok böyle şeylere. İnstagramda starbuckstan kahve içenleri görünce ben içemiyorum diye gocunmaz insanlar ama kedisine yani kendine emanet edilen bir cana gönlünce şeyler alamadığını görünce kıyaslamaya gider üzülürler. Ne alıyosanız alın afiyet olsun ama burda paylaşmak anlamsız.

Etogay
Etogay

102971

https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/101098-kediler-icin-luks-urunler olabilir ben garipsemedim ilk maaşın heyecanıyla paylaşmış olabilir. Üstteki @pasakli adlı kullanıcı ben mama dilenirken bu paylaşımdan rahatsız oldum demişse özür dileseniz konu uzamazdı diye düşünüyorum. Gönül almak bizi küçültmez aksine yüceltir. Afiyet olsun kedinize yarasın aldıklarınız

Lils
Lils

125528

Göz sokma durumu olduğunu sanmıyorum. Kedisi için yaptığı ilk büyük alışveriş olabilir paylaşmak istemiş. Herkes bağış yapmak zorunda değil tabi ki yaparsa iyi olur ama buradan yapıp yapmadığını bilemeyiz. Ben çok seviyorum böyle alışverişler görmeyi. Neden herkes linçlemiş anlamadım?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1701 Görüntüleme
  • 32 Cevap
  • 8 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR