Ankara Veteriner Kliniği/Çankaya

SelinTuksal
SelinTuksal

118368 Puan

Yatın kedilerimi buraya götüreceğim. Hiç bu kliniğe giden oldu mu? Sadece para düşünen insanlar mı yoksa iyi bir veteriner mi?

32 CEVAP

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

*yarın kedilerimi buraya götüreceğim

esracngz
esracngz

754

burayı bilmiyorum ama kesinlikle internet yorumlarına inanıp kedinizi dorukgillere götürmeyin lütfen.

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

@esracngz kesinlikle katılıyorum benim heramı mahvetcekti orası az kalsın. olmadık enjeksiyonlar yaptılar. parvo olmadıgı halde parvo dediler.test istedim yapmadılar (gözetimde tutup para alacak) hangi hayvanı götürürseniz götürün hasta alıyorsunuz. arkadasımında iran kedisi vardı (sizinkinide allah bagıslasın cok güzelmiş) ip yutmuş. teshis koyamamıs kediyi tabikiiii gözetime aldı yogun bakıma. ertesi gün kaybettik. diğer veterinerden aradık hoparlöre verdik ne tedavi etmiş bakalım diye. kadın ben ne oldugunu anlamadım demesin mi.. boşa öldü hayvan. bunun bilmezliğinden. aynısı heraya da oldu. burda uzun uzun yazamayacagım ama o internet yorumları puanları fake!!!!

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

nasıl dolmusum ama gidilmemesi gereken vetler sayfası açmak lazım.

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

selin hanım ben petcode a götürüyorum. ramazan şahine. çok memnunum. eger pati sigortanız varsa olabilecek en iisi başkent hayvan hastanesi. (sigorta ile bakan hastaneler arasında)

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

medical parkta güzel arkadaslarım memnunmus.

Nursenaaaa
Nursenaaaa

862

Anıara Cat Hospital önerebilirim gerçekten çok güzel ve ilgililer

Nursenaaaa
Nursenaaaa

862

Ankara

araphasan
araphasan

641

pahalı bir yer orası. kedileri çok mıncıklayıp ilgileniyorlar ama kontrollerde. yatıya bırakınca aynı şey olmuyor. internette yorum begeni ve şikayet var.

araphasan
araphasan

641

bir göz gezdirin isterseniz.

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

ben petcode a gidiyorum ama :/ Cumartesi Çankaya Veteriner Kliniğine gideceğiz :) Bende bir bakmak istiyorum. Tırnaklarımız kesilcek

gozdecoskn
gozdecoskn

5130

Petcode'dan memnunum bu arada :)

AponticA
AponticA

109

@esracngz ve @gozdecoskn, yorumlarınızdan sonra buraya üye oldum. Dorukgiller mahallemizin veterineri diye 1 yıldır götürüyoruz çocukları. İlk olayımız annemin 4 yaşındaki sarman kedisinin ağzındaki lekeleri farketmemle başladı. Nedir ne değildir deyip bunlara götürdük. AAA hiç iyi gözükmüyo çok sıkıntılı, kanser belirtisi bu, vahvah deyip bizi fakülteye yolladılar. İyi ki de yollamışlar, fakültede hekim 3 saniye baktı ve gülerek bunlar sarmanlarda ilerleyen yaşla çıkan lekeler hiçbişeyi yok maşallah dedi. Şu anda da çok dertliyiz, iştahsızlık ve karında şişkinlik şikayetiyle gittik kedimiz Ayı için, iki röntgen bir saçma sapan kan testiyle (ki kan testindeki bütün değerler normal) bu kedi ıslak FIP dediler. FIP testi yapalım falan filan dediler, ki para tuzağı kesinlikle, Corona virüsü var mı yok mu ona bakacaklar ama bi tripler sanki hemen teşhiş. Biz biraz karşı çıkınca 3 günlük serum antibiyotik vitamin verdiler, hayvan yemeye içmeye başladı hatta 3. gün serum bile vermediler. Hatta o 3. gün suratımıza bile bakmadılar yani hani ne yapacağız şimdi ileriki aşama nedir şeklinde. E dedik madem ıslak FIP bu çocuk, karından su çekilmesi lazım madem dolup taşıyor, ya işte o kadar yok çekilcek kadar dediler, biz istiyorduk ki Rivalta testi yapılsın. Yanaşmadılar. Şimdi FIP Fighters diye bir grupta bu konuda yazışıyorum Amerika'daki deneyimli veterinerlerle, diyorlar ki biz sıvı filan göremedik Xrayde! Cat Hospital'a götüreceğiz bugün tekrar Xray çekilsin ve belki ultrason çekilsin istiyoruz, sıvıdan emin olmak istiyoruz, eğer varsa da çekim yaptıracağız. Neyse çok uzun yazdım, uzun lafın kısası, bedava hizmet verseler götürmem Dorukgillere. Ha bu arada bir dişi bir erkek kedi kısırlaştırması için bizden 850 lira istemişlerdi, yaptırmadık tabi orda.

miasugok
miasugok

12502

İnanır mısınız bilmiyorum herkesin inancı kendisine ama peygamber efendimizin kedisi müezzanın üst damağında leke olduğu, ve üst damağında leke olan kedilerin de müezzanın soyundan geldiği, evine ailesine şans getirdiği söylenir. Romeonun üst damağında leke vardı, nedir ne değildir diye araştırırken buldum bu bilgiyi, ancak müezzanın saf tekir bir kedi olduğu ve müezzanın soyundan gelen kedilerin de tekir olduğu söylenir o yüzden benim oğlum müezzanın soyundan değil muhtemelen ama sizin kediniz bu inanca göre eğer tekirse size şans getirebilecek uğurlu bir kedi öyle bir inanç var.


İnşallah linç yemem valla ben duyduklarımı yazıyorum dediğim gibi herkesin inancı kendine.

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Eğer yakınsanız, gidebilme imkanınız varsa Dikmen Caddesi'ndeki Güven Veteriner Kliniği'ni önerebilirim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap