3 Yaşında Erkek Siyam Kedim Var.midesinde Ķıl Yumağı Var Nasıl Kurtulabilirim

baybakar
baybakar

563 Puan

Acil yardım ameliyatsız çözüm verin lütfen

38 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Benim çok kafam karıştı. Kasım ayında bu başlığa yazmışsınız, sonra kediniz iyileşti ve bu son yazdığınız yeni bir sorun mu? Yoksa Kasım ayından beri diğer soruna bir çözüm bulmadınız mı?

aksoy65
aksoy65

3904

Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim kediniz aylardır böyleymiş ve siz o acı çekmesin diye ameliyat dışında bir yol aradığını söylüyorsunuz ama zaten bu kadar böyle kalarak bu acıyı çekmesine sebep oluyorsunuz istemeden, bunun dışında sizin kediinize götürdüğünüz veteriner hekimlerden daha iyi burada kimse yardımcı olamaz ameliyata ihtiyacı varsa zaman kaybetmeden ameliyatını yapın kediniz de rahat etsin siz de rahat edin bizim de içimiz rahat etsin

miasugok
miasugok

12502

Beyefendi kedinize gerçekten çok üzüldüm:( Bir canın acı çekiyor olması çok üzücü, aydında yaşıyormuşsunuz, hayvan hastaneleri pahalıdır yakın bir ildeki veterinerlik fakültesine götürün diyecektim size, o yüzden googlea aydına en yakın veterinerlik fakülteleri yazdım ve ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİNİN VETERİNERLİK FAKÜLTESİ VAR. Yani AYDINDA BİR VETERİNERLİK FAKÜLTESİ VAR. Bu durum beni aşırı sinirlendirdi gerçekten. Lütfen götürün fakültede ücret alıyorlar mı bilmiyorum alıyorlarsa da eminim çoook çüzi bir fiyat alırlar ne olur yaptırın ameliyatını:(

kedilimadam
kedilimadam

114398

Ne yapıp edip veterinere götürün lütfen, sonrasında daha çok üzülürsünüz.Küçük bir yer olduğundan bahsetmişsiniz ama acele edip onu bir veterinere götürmelisiniz.Buradan alacağınız önerilerden ziyade bir muayeneye ve ciddi bir tedaviye ihtiyacı var gibi görünüyor.

uggur
uggur

19

Yani buraya bu kadar vurgulu yazıp kedinin acı çekmesi yerine veterinere götürün ya da veterinerinizi değiştirin.

aleyn
aleyn

113859

kedi aylardır bu durumda mı yaşıyor ya :S dumur oldum şu an..

akitalove
akitalove

19709

Şuan ki acısından iyidir ameliyat acısı ayrıca bunun sonunda ölümde var ameliyat mı ettirmeyi tercih edersiniz ölmesinimi tercih edersiniz sizin yerinizde olsam hiç düsünmeden ameliyat ettirirdim evladımı düşünün sizin acilen ameliyat olmaniz gerekiyor ve anneniz acı cekmenizden korktugu icin sizin ölümünüzü göze alıyor ve resmen ölüme terk ediyor daha fazla acı cekmesin hayvancagız yazıktır günahtır

pongul
pongul

113342

ben bu başlığı her okuduğumda sinir harbi yaşıyorum. verin kediyi ben sahipleneyim artık diyeceğim. bu nasıl ilgisizlik ve geçiştirme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malt uzun sure kullanimda tuy yumagi icin fayda sagliyor diye biliyorum yanlis biliyorsam duzeltin arkadaslar

cfsncktr
cfsncktr

741

Kedinizin sağlık durumu sanılandan daha ciddi olabilir. Tüy yumağı eğer bahsettiğiniz boyutlara ulaştı ise veteriner hekimin cerrahi müdahale ile o tüy yumağını alması gerek acilen. Malt macunları tüy yumaklarının oluşumunı engelleme amaçlıdır, oluşmuş tüy yumaklarını çözmek için değil bildiğim kadarıyla. Salya akıntısı çok ciddi bir durum ki midesinde yumurta kadar tüy yumağı olduğu düşünüldüğünde. Üzgünüm ama kediniz cerrahi müdahale olmadan iyileşme dönemini çoktan geride bırakmış kanaatimce. Çok geçmiş olsun.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Kediniz için şu an gerçekten çok üzülüyorum.Durumu belli ki çok ciddi ve bunun işaretlerini çok çok önceden size vermiş.İmkanlarınız dahilinde onun için iyi bir şeyler yapmak istiyorsunuzdur muhakkak ancak kedinizin gerçek bir tedaviye ihtiyacı olduğu bu kadar belliyken hala burada günü kurtarmak adına çözüm arıyor olmanıza anlam veremiyorum.Buradaki önerileri gerçekten dikkate alıyorsanız şu an yapmanız gereken tek şey onu çok geç olmadan bir veterinere götürmek.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Aksoy65 e kesinlikle katılıyorum. Gerçekten bu kadar acı çekmek yerine ameliyat olsa daha az acı çekerdi.. Ayrıca daha iyi bir veteriner gerekiyor bence..

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

kedi çimi ile kusmasını sağlayabilirsiniz

KedimVar
KedimVar

119251

Malt macun kullanıyor musunuz?

baybakar
baybakar

563

kedim dişlerini sıkıyor çatır çatır,sanki sara nöbeti geçiriyor,kusacak gibi öksürecek gibi oluyor,küçük dişlerinin bazıları kırılmış,çok zayıfladı,az yiyor,sürekli kulağını kaşıyor,çok zayıfladı,yardımcı olun arkadaşlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3033 Görüntüleme
  • 38 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR