Exclusion Kullanan Var Mi?

hazal11
hazal11

779 Puan

merhaba kedilerim suan royal canin kullaniyor ama iceriginden dolayi cok memnun degilim ve icerigi iyi olmadigi halde fiyati ucuk durumda mama denemelerine basladim o yuzden, once mycat’in icerigini cok begendigim icin kittenini denedim fakaf tsneleri toplu igne basi kadar oldugu icin yiyemediler hep agizlarindsn dusuruyorlardi sonra felicia aldim kuzu etli kittenini onu severek yiyorlar suan ama arkadasim kedilerine exclusion kullaniyor bana da onerdi icerigi de hosuma gitti kullananlariniz varsa deneyimlerinizi yazabilir misiniz

5 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/116715-exclusion-markasi


https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/113916-exclusion-inceleme-soru-degil


bu iki baslik ve yorumlari yararli olacaktir. ben de ton balikli aldim 12kg daha baslamadik ancak kedim sevdi. soyle ki eger bu siteden ya da t rendyolda alomama saticisindan (tekrar iki yeri de teyit edin ama) 12kglik pakette oldugu halde mamayi acip denetirseniz ve kediniz yemezse iade aliyorlar acik paketi. burada %10 indirim kodu var “ 6269321 “ diye. hala gecerliyse kesinlikle bu siteden alin derim. felicia, mycat ya da royal caninden icerik olarak daha iyi bir mama ancak bazi endiselerim var mama ile alakali onu da ilk attigim linkteki basliga yzmistim zaten. exclusion yaninda sanabelle ve bozita da oneririm. bozita tahilsiz, sanabelle ve exclusion dusuk tahilli

NorthNight
NorthNight

16576

Benimde geçmeyi düşündüğüm mamalar arasındaydı. Fakat t rend yol da alo mama tüm ürünleri kaldırmış. Diğer satıcılar türemiş onlardan 1 ay önce 540₺ olan şeyi 900lerden satıyor. Şuan burada en uygun fiyatı var fakat burda da bir çok çeşidinin stoğu yok. O yüzden aklımı kaçırıştırıyor. Stok sorunlarının olması son takip ettiğimden beri yaşadığı fiyat dalgalanması.
İçeriği beğensemde bu konular yüzünden ilk tercihim olmaktan çıktı. Başka alternatifler düşünüyorum, (bu arada bizde şuan rc kullanıyoruz) mera var aklımda bu aralar. Bilemiyorum 2-3 marka seçebilirsem bütçeme uygun ve kedime iyi gelen yıl içinde rotasyonlu kullanacağım.

pablopicasso
pablopicasso

117031

Bu konuda #Palyaco size tüm detayları ile yardımcı olacaktır.

hazal11
hazal11

779

tesekkur ederim bakayim hemen

oykuyildiz
oykuyildiz

13855

Ben 2 kedimde de balıklı kullanıyorum etlisini sipariş ettim onu bekliyorum . Biz memnunuz çok şükür ki . Tüy dökümü yok . Kilosu iyi alerjik olmasına rağmen kedim sorun olmadı . İçeriği de iyi gayet .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 349 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR