Prochoice Kedi Maması Kullananlar

miapaw
miapaw

4078 Puan

sizce bu mama nasıl?
sadece tecrübesi olanlar yorum yazarsa sevinirim.

39 CEVAP

kubraarll
kubraarll

1785

Arkadaşlar merhaba,
ben kedimi sahiplendiğim ilk günden beri kullanıyorum. proplan ile başladım burada herkes kötü desede veteriner tavsiyesi ile açıkçası biz memnunduk sonrası prochoice başladım. çok ciddi memnunum. 2 kg'lık tavuklu olanı kuzuludan daha çok severek yedi. şimdi kısırlaştırdık kısır mamasına geçtim somonlu karidesli olan paket. o kadar iştahlı yiyor ki maşallah. tüyleri gözle görülür derecede değişti çok az dökülüyor ve parlıyor resmen. ben çok memnunum. yanlış bişey demek istemem ama ben tavsiye ederim bizde ki sonuç çok olumlu oldu :)

Bir süredir Pro Choice yavru kedi mamasını kullanıyoruz. Şuana kadar iki kedim de severek yedi. Herhangi bir tüy dökümü vs. olmadı.

CatMia
CatMia

1961

Ya güncelleyelim. Kullanan arkadaslar yorum yapabilirmi? Fiyat olarak daha uygun olmasi sebebiyle merak uyandirdi. Tuy dokulmesi vs bakimindan nasildir?????

izmir_pet
izmir_pet

127274

Prochoice ve reflex nerdeyse ayni icerik ama 2kati pahali. Kullananlardan yorum da alinabilir ama, bundan once icerigine bakmak lazim. Yanlis hatirlamiyosam icinde hic et yoktu,et proteini vardi. Acaba fiyatini hakediyor mu? İcerik kotuyse 50kisi cikip ben memnunum dese ne yazar:)

miapaw
miapaw

4078

Dışkı kokusu yapar mı? Tüylerinde hic dökülme olmuyor mu? 7 8 aylık kedi kuzu etli yetişkin mamasini yiyebilir mi?

Kediniz yavruysa kitten mama yetiskinse adult mama kullanacaksiniz 1 yasina gelene kadar alacagi besin degerlerine kitten mamalar uygun.diski kokusu ise her kediyr gore degisir kiminde mama diskiyi kokutur gaz yapar ishal yapar kiminde ayni mama tuylere iyi gelir kivamli diski olur kullanmadan bilemezsiniz

iozksn
iozksn

950

Merhaba,
ProChoice Kitten maması kullandım ve gayet memnun kaldım. Bizim ufaklık da severek yiyordu. Ancak fiyatı 2 Kg için 40 TL (en azından bizim veterinerde). Sonradan *********'nın mamalarını duydum, araştırınca da ProChoice'un da üreticisinin ********* olduğunu gördüm ve denemeye karar verdim. Gerçekten de iki mama arasında herhangi bir fark yok ve bizim ufaklık sanki maması hiç değişmemiş gibi gayet güzel yiyor. Herhangi bir olumsuz etki de görmedim. Fiyat olarak da yarı yarıya geliyor. Tavsiye ederim.

Melisaruk
Melisaruk

2212

Ben de Pro Choise kitten kullanıyorum. İlk başta geçici olarak açık mama almıştım. Araştırdıktan sonra buna geçtim. 3 gün ishal ve kusması oldu sonrasında affetmeden yiyor paşam :) Ben memnunum. Mamanın öyle kötü bir kokusu da yok, tüy dökme sorunu da yok. Kampanya var demişlerdi. 800 gr. 12 TL'ye almıştım. Hemen hemen 1 aydır kullanıyorum. Bitmedi henüz. Tavsiye ederim.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Güzel bir mama kedilerin hayır demediği nitelikte

Mia34
Mia34

268

Bende 3 haftadir kullaniyoyorum kitten mamayi gayet memnun bizimki afiyetle yiyor :)

hoya
hoya

1926

dışkısını berbat kokutuyor, temizlerken kusacak gibi oluyodum, bir daha da almadım,

cik
cik

724

Ben ProChoice Kitten kuzulu ve pirinçli kedi maması kullandım. Fiyat performans açısından bence çok iyi bir mama, ben çok memnundum; ancak Ekpe çok sevmediği için bırakmak zorunda kaldım. Tüy dökme ve dışkı kokusu sorunları ile karşılaşmadım. Kedimde de olumsuz herhangi bir şey görmedim. Dolayısı ile kediniz de severse ben öneririm.

izmir_pet
izmir_pet

127274

Tabi haklisiniz cok cok zararli diyemem bende. Ama su varki bende gecici sureligine reflex kullaniyorum ve cok memnunum. Benimkilerde tuy dokmuyor ve tuyleri cok canli parlak, resimlerde de gorebilirsiniz. Bunlari anliyorum fakat sadece bunlar yeterli dgl. Cunku et yok, et unu var sadece. O fiyata matisse alabilirsiniz neredeyse. Bunuda goz onunde bulundurmak gerek:)

Patiseverler
Patiseverler

2708

Ben de çok merak ediyorum denemek istiyorum şuan advance aldık ama sanırsam alerji yapmış olabilir

Kaplankedi
Kaplankedi

2820

Iyi bir mama

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 65917 Görüntüleme
  • 39 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80883 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR