Exclusion Mama (Acil)

Mrvv
Mrvv

1058 Puan

Merhaba arkadaşlar
3 kedi annesiyim (2 dişi,1 erkek) 3 çocuğumda kısır. Mama değişikliği yapacağım. Exclusion mama da tam karar kıldım derken kullanıcıların yarısından fazlası erkek kedilerinde (kısa süreli kullanılmasına rağmen 1-2 ay) idrar yollarında tıkanıklığa sebep olmuş. Bu durum kafamı çok kurcaladı. Her mama her kediye yaramaz elbet ancak bir kaç kişinin kedisinde değil, 10 kullanıcının 8'i bu sağlık probleminden muzdarip olduğunu dile getirmiş. Bu konuda fikri ve deneyimi olan arkadaşlar lütfen paylaşım yapabilir miyiz?

6 CEVAP

oykuyildiz
oykuyildiz

13855

Bizde öyle bişey olmadı ama Ocak gibi sistit olmuştu sadece şuan kullanıyoruz bişey yok

Mrvv
Mrvv

1058

Evet sistit ve tıkanma olduğunu söyleyen çok olmuş bir mama da çoğunluğun aynı problemi yaşaması beni tedirgin etti ve kafam karıştı. Bu arada benim kızımın ismi de Ahu🥰

Warriorsans
Warriorsans

133985

Böyle bir durumun olduğunu bilmiyordum, kuru mamalar malesef özellikle erkek kedilerde üriner sorunlar yapabiliyor dikkatli seçmek gerek. Ayrıca bol sulandırılmış yaş mamalarla desteklemek iyi olur. Bende exculusion kullanmak istiyorum 2 dişi kedim var, birkaç paket tester satın almıştım ara ara onlardan veriyorum severek yiyorlar. Ama bu kadar yüksek oranlı bir idrar yolu sorunu yapma oranı varsa tekrar düşüneceğim bende.

simbakedi
simbakedi

136205

https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/113916-exclusion-inceleme-soru-degil
iyi gelen de var örnekteki gibi. her mamada bazı ortak şikayetler oluyor. ama exclusion tamamen güvenilecek bir marka değil. her ülkede yok, yeni bir marka vs vs. bu atacağım linkte hem kendi görüşümü hem de diğer çoğu insanınkini okuyabilirsiniz:
https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/116715-exclusion-markasi

Palyaco
Palyaco

218519

11 ay kullandım hiç sıkıntı yaşamadım benim kedime iyi geldi şikayet eden hiç görmedim bu sitede

Palyaco
Palyaco

218519

Tabi suda önemli devamlı aynı mama bazen değişiklik veya başka mama karışık vermek daha iyi ben 11 ay kullandım tabi ama başka mama markaları karıştırdım cok çabuk sıkılıyor aynı mamadan o yüzden karışık verdiğim için sorun yasamadim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 311 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR