Acana Son Kullanma Tarihi Hakkında

Sinancavusx
Sinancavusx

195 Puan

Merhaba arkadaşlar, geçen gün frog pet storedan acama bountiful catch 1.8 kg aldım. Soru cevap kısmında bana 24.03.2023 tarihli olduğunu söylediler ancak gelen mama 07.12.2022. Çok sorun edeceğimi zannetmiyorum ancak tarihi sonradan basıp basmamaları konusunda endişeliyim. Bilginiz var ise bu mamanın son kullanma tarihinin ne kadar gerçekçi olduğunu söyler misiniz? Teşekkür ederim.


5 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

skt hakkinda fikrim yok ama frog pet guvenilir saticilardan. endise etmenize gerek yok diye dushnuyorum. zaten kucuk paket

cat_expert
cat_expert

12742

Frog pet acana mamalarının türkiye distiribütörü şadanlar pet'in bayilerinden biri yani direkt distiribütörden temin ediyorlar ürünleri haliyle o tür bir durum olma ihtimali çok zayıf.


Yine de şadanlar pet firmasına mail atıp ürün lot numarası ve aldığınız firmayı söylerseniz teyit edeceklerdir.

Sinancavusx
Sinancavusx

195

Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam, frog pete güveneceğim o zaman kullanmaya başlayayım :)

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Yıllar önce süt ürünleri üreten bir firmada staj yapmıştım. Bu ürünlerin üzerine SKT basan alet tamamen bandın dışında yer alan, bağımsız bir aletti. O gün çıkan bütün ürünlere aynı skt, ürt ve parti no basıyordu.


Yani özetle bu işi zaten dışarıda yapıyorlar. O yüzden "sonradan basmışlardır" çok anlamlı bir şey değil. Öyle olsa bile bunu bilmenin hiçbir yolu yok.

Poncimin
Poncimin

116364

Frog Pet satıcısından hiç alışveriş yapmadım ama yorumlarından gördüğüm kadarıyla güvenilir bir satıcı, sorun yaşayacağınızı sanmıyorum pek. Ben farklı bir satıcıdan Acana Wild Prairie kedi maması almıştım, aslında satıcı puanı da çok yüksekti ama orjinallik ve son kullanma tarihi ile ilgili problem yaşamıştım. Şu konuda yazmıştım:


https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/125140-acana-mama-sahtelik-mi-var


Bu konuyu da daha sonradan açtım, Kanada merkezinden gelen son yanıtı ve sorunlu mamanın fotoğraflarını da paylaştım, iki konuya da bakabilirsiniz:


https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/125347-acana-mama-sahtelik-bir-sey-fark-ettim


Sonuç olarak aldığım satıcı ile değişim yaptık, çok ilgili davrandılar daha pahalı olmasına rağmen Acana Pacifica ile değişim yaptık. Sürekli iletişim halindeydiler, yardımcı da oldular. Mamanın yanında da bu yaşadıklarımızdan ötürü hediye olarak gimcat ödül maması da göndermişlerdi. Son gönderdikleri Pacifica mamayı yine Kanada Merkezine teyit ettirdim, bu sefer sorun çıkmadı. Pacifica kullanıyorum şuan. Satıcı bizdeki ürünler kesinlikle orjinal ürünlerdir dedi ama yine de bu sıkıntılı paketi incelemesi için bizzat firmaya göndereceklerini söylediler. Temin ettikleri paket ara toptancıdanmış onla ilgili olabilir belki, kanada merkezinden gelen son yanıtta lot numarası ile son kullanma tarihi üzerinde uyuşmazlık olduğu söylenmişti yukarıda paylaştığım konularda bahsettim bunları. Siz de eğer mamayı teyit ettirmek isterseniz son kullanma tarihini, LOT numarasını ve paketin resmini çekip Champion Petfood kanada merkezine sorabilirsiniz. Ben bu şekilde kontrol ettirmiştim. Türkiye merkezine de defalarca yazdım bu süreçte ama hiçbir şekilde geri dönüş bile yapmadılar, kanada merkezi çok ilgiliydi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 316 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80651 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR