5 Gün Önce Eve Dışardan Kedi Aldık.ve Baya Hasta Yemek Yemiyor İshalacil

rkyeda
rkyeda

4370 Puan

Anket

Aldığım yere birakiyim mı?
(1 oy)
Evde bakiyim asla birakmiyim?
(33 oy)
Toplam (34 oy)

#Kedim çok mutsuz acaba dışarda mutlu olur mu? Büyük ihtimalle 8-9aylik bir barınak gibi yerden sahiplendiği önceden evdeymis sonra dışarı salmışlar eve geldiğinden beri çok mutsuz.Yarin doktora goturcez . Açıkçası ben asla dışarı geri bırakmam çünkü avlama yeteneği yol çok korkak evde bile bir yerden bir yere atlarken 3 saat düşünüyor.


51 CEVAP

Viral hastalik olabilir.tabiki de birakmayin veterinere goturun ve tedavi ettirin.ishal oldugu icin yogurt vermeye calisin enjektore cekip vermeye calisin.haslanmis patates verin.yemiyorsada az da olsa verin.bagisikligi da dusuk ki hastalanmis zaten yarin veterinere goturunce tedavi planina veterineriniz karar verecek sizin yapacaginiz tek sey az da olsa kedinize birseyler yedirmek yarinda acil veterinere goturmek.

miasugok
miasugok

12502

Bence de kediniz mutsuz değil hasta. Hem hangi kedi bu soğukta dışarda mutlu olur ki:( nolur bırakmayın, imkanınız el verdikçe tedavi ettirmeye çalışın ki bence basit bi enfeksiyon falandır sonuçta dışardan geldi hava da soğuk. Lütfen bırakmayın yazık nasıl sıcacık yatıyor yatak da yapmışsınız ne güzel.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Aileniz demrkki bilmiyor. Bırakmayın sakın. Gidip tedavi ettirin. Bu arada hiç bir şey yemiyorsa, en azından süt tozlarından alıp hazırlayıp zorla şırıngayla verebilirsiniz.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

evet yaş mamada verin. kediniz hasta ve yorgun yani bence normal olabilir uyuması.

Bakin durum acil diyoruz evde birseyler yapmaya calisiyorsunuz iyi guzel ama diyoruz ki veterinere goturun acik olan bir yer vardir goturun.
Mamayi robotta cekin pure haline gelsin siringayla verin.

Tilki37
Tilki37

4241

Birgün okula gitmeseniz ne olur yani , farzedinki siz hastasiniz, yemeyen içmeyen ishal olan sizsiniz, bu kadar beklermiydiniz yada aileniz beklermiydi??? Lütfen biraz daha imkanlarinizi zorlayin elinizden geleni gerçek anlamda yapın , sonrası ciddi problemler doğurabilir geç olmadan kurtarın kedinizi :(

rkyeda
rkyeda

4370

azına hiçbişey sürmüyor dun tutum zorla azını açıp çok haşlanmış tavuk ciğeri verdim çok az yedi ben asla bırakmam ama ailem diyoki arkadaşlarından ayrıldı ondan mutsuz ve hasta

miasugok
miasugok

12502

Veterinere götürme şansınız yok mu

miasugok
miasugok

12502

Ayrıca bu nasış bir şey ya, barınaktan kediyi almışlar, sonra da sokağa bırakmışlar öyle mi, bari tekrar barınağa götürselerdi. Vicdansızlar. Sinir oluyorum ya, madem bakamayacaksın neden cengaverlik yapıyorsun alıyorsun, bırak barınakta, gerçekten bakabilecek biri alsın. Çok üzücü ve sinir bozucu bir şey ya gerçekten.


Yanlış anlamayın size demiyorum barınaktan alıp sokağa bırakan ilk sahibine diyorum.

miasugok
miasugok

12502

Yalnız sütte ishal yapıyor olabilir kedi aüt tozu ya da yaş mama verin bence. Hatta büyük bir kediye benziyor direk yaş mana verirdim ben olsam

Tsubasa9
Tsubasa9

9685

Hım o halde biraz rahatsız hasta olmuş. Bir veterinere götürürsen bence bir kaç güne düzelir ve hareketlenir. Ama sakın ola 153 e değil.

rkyeda
rkyeda

4370

fatih te buldum aslında
İBB Fatih Hayvan Hastanesi diye ama saatlerimiz uymuyor evde herkes çalışıyor bızde okuyoruz napıcağımızı şaşırdık

Tsubasa9
Tsubasa9

9685

Yiyip içmiyorsa durum tehlikeli olabilir. Yarın bir şekilde fırsat yaratıp mutlaka veterinere götürmenizi tavsiye ediyorum bende.

miasugok
miasugok

12502

Hanımefendi annenizin babanızın da mı sınav haftası? Onlar götürsün o zaman. Yada çok acil bu kediye sahip arayın. Bu ne ya, bi canlı yemiyo içmiyo ishal, insaf. Maddi bi mesele olur götürülmez anlarım, bi yol bulmaya çalışırım ama sınav haftam nedir ya, çok sinir bozucu

Siz soru sormussunuz bizlerde tecrube etmis insanlar olarak konusuyoruz oneri veriyoruz.ne yapmaniz gerektigini soyluyoruz.durumu size daha acik soyleyim viral hastaliksa tedavisini acil yaptirmayip birkac gun daha beklerseniz kedinizi kaybedebilirsiniz.daha ne diyelim veteriner sart diyoruz siz bize baska sey diyorsunuz ishalin gecmesi hastaligin gecmesi demek degil.karar size kalmis daha ne densin burada bilemiyorum...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2767 Görüntüleme
  • 51 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR