Gourmet Yaş Mama

Gourmet kullanan var mı ? Memnun musunuz ?

37 CEVAP

eltarcin
eltarcin

116201

Gourmet Purina'nın, RC MARS'ın, Felix Purina'nın, Whiskas MARS'ın.. İçeriklerini karşılaştırmasak bile neyin ne olduğu ortaya çıkıyor. "Purina" Gourmet önermem. "Instinct, Schesir, Naturea, Animonda Carny Ocean" olabilir.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Felix'i denemedim ama marketlerde satıldığı için çok içime sinmiyor açıkçası. Kriterim yeyip yememeleri değil. İçeriği, kokusu, kendi suyuyla hazırlanıp hazırlanmadığı, jöle içerikli olup olmadığı...Schesirin kendi suyuyla hazırlanmış mamalarını kullanıyorum genelde ama bir süredir kendim ıslak mama yapıyorum. Arada sırada schesir veriyorum. Kendi yaptığı ıslak mamaları kızım şapır şupur yalayıp yutarken oğlum koklayıp "ufff bu ne ya nerede hazır konserve mamalar?!" dercesine yüzüme bakıyordu. Konserve mamayı tamamen kestim ve son iki haftadır oğlum da ev mamasını iştahla yemeye başladı. Yani atalarımızın dediği gibi "açlık sofuluğu bozdurdu":)

septikbaykus
septikbaykus

17255

Kedilerinizi sabancının çocuğu gibi zengin yetiştiriyorsunuz sonra hiç bişey beğenmiyo. Yapmayın :)

aleyn
aleyn

113859

bi ara araştırdıgım için söylüyorum burada da önceden yazan veteriner mehmet bey yazmıştı sanırım golosi kuru mamanın magnezyum değeri hiçbi mamada görmediğim kadar yüksekti o yuzden ikisi arasında matisse daha iyi bi seçim.
yaş mama olarak da içinde şeker olmamasına ve et oranının yüksek olmasına dikkat ederseniz sağlıklı bi mama vermiş olursunuz.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Gourmet yi benim bebekler de sevmiyor niyeyse. Bir de tuhaf kokuyor bence gourmet:( Instincti de sevmedi gerçi benimkiler. Sechesirden başkasına yüz vermiyorlar pek. Schesirin de zaten oldukça fazla çeşidi var birinden sıkılmadan ötekileri deniyoruz, hepsini de yiyorlar iştahla:) Size de tavsiye ederim;)

serot10in
serot10in

912

Yaş mama da gourmet konserve ve paket gayet yeterli hem içerik hemde lezzet olarak.kuru mamada sakın ********* diye bahsedilen bonacibo markalı ürünlere inanıpta yavrunuza vermeyin kendilerini çok iyi anlattıklarını düşünüyorlar ama içerik berbat ötesi. ayrıca yaş mamadan ayrı vitamin macunu ve ödül maması mutlaka kullanın.

Mischka
Mischka

116595

Gourmet konservelere benimkiler tapıyor :) yeni gelen küçük kedimi 7/24 tartaklayan büyük kız konserveyi görünce prenses kesiliyor, ikisi aynı kașıktan yiyorlar.

septikbaykus
septikbaykus

17255

@reyaura ben alıcam golosi. elimdekiler bitince

Evet haklısınız o yüzden elimdeki kuru mama bittiğinde özelden de konuştuğumuz gibi golosi yada matisse birini deneyeceğim yaş mama içinde görüşlerinizi alıyorum :)

@v4pati sizin önerileriniz aklımda :)

@kedimekim hangi marka için yazdınız yorumunuzu :)

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

ben memnun değilim, daha doğrusu kedim memnun değil 1 kez aldım yediği zaman çıkardı hepsini , naturea schesir saphhire de bunlar olmuyor bilemedim :)

septikbaykus
septikbaykus

17255

Bunu kullanıyorum şuan :)


https://www.*********.com/tavuk-hindili-yas-kedi-mamasi-joleli

septikbaykus
septikbaykus

17255

@kedilimadam felix yiyorlarmı ?

septikbaykus
septikbaykus

17255

he bu arada kriter yemeleriyle whiskas için saldırıyolar mesela ama bağımlılık yapıyo whiskas :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 14128 Görüntüleme
  • 37 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR