Kedinin Uçakta Kabin İçinde Seyahat Edebilmesi İçin 23X40X55 Ölçülerinde Kafes Bulabilen Var Mı?

BARSLAN
BARSLAN

878 Puan

mardin-ankara arası yapacağımız uçuş için bulabildiğimiz en küçük kafesi aldık, bez taşıma çantasının uçağa kabul edilmeyebileceğini söylüyor müşteri hizmetleri, daha önce daha büyükçe bir kafesle uçmuştuk. kafesi ölçmemişlerdi. belirtilen ölçülerde kafes bulabilen var mı? bulamadıysanız bu sorunu nasıl aştınız? kargo bölümünde taşımak istemiyorum ama kargoya vermek durumunda kalırsam, bununla ilgili önerileriniz neler olur?

6 CEVAP

Ölçülere dikkat edilmiyor. Ben 2 kere bez çanta ile seyahat etmiştim taşımak daha kolay diye. Şu an plastik box kullanıyorum. Şimdiye kadar 3 farklı firma kullandım (thy,pegasus,sunexpress) hiçbiri de ölçmedi.

zeyneptulekk
zeyneptulekk

1182

Ölçmüyorlar benim bildigim ama bir cok internet sitesinde var dediginiz boyutlarda

cik
cik

724

Öncelikle kargo bölümü ile ilgili tecrübem olmadığı için fikir veremeyeceğim, ancak dün yaptığım uçak yolculuğu ile ilgili bilgiler paylaşabilirim. Benim uçuş yaptığım hava yolu şirketi 55x40x20 ebatlarında çanta istiyordu ve ben de bulamamıştım, burada sorduğum soruya aldığım cevapların da yardımıyla elimdeki normal boyuttaki taşıma çantası ile uçmaya karar verdim. Uçuşta çanta ile ilgili bir herhangi bir sıkıntı, hatta genel olarak hiç sıkıntı çıkmadı. Aynı zamanda yolculukla ilgili geri bildirimi yine paylaştığım soru linkinde yazmıştım, dilerseniz bakabilirsiniz..

BARSLAN
BARSLAN

878

birçok internet sitesinde var demişsiniz ama iki yıldır bulamadım :)

BARSLAN
BARSLAN

878

teşekkür ederim, sorunuzda çantanızın belirtilen ölçülerden daha küçük olduğunu yazmışsınız, sorun büyük olanlar için çıkıyor.


uçaktan çok korktuğu için anestezi altında olacak kedim. en uygun yöntemin bu olduğuna karar verdik veteriner hekimimizle. buraya gelirken de sedaped vermiştim zaten ama ona rağman uçak kalkışa geçtiğinde öyle korktu ki, ölüyor sanmıştım.


teşekkür ederim tekrar.

zhrsntrkl
zhrsntrkl

413

Merhabalar,dilediğiniz kabı kullanabilirsiniz,ölçülerine dikkat edilmiyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4205 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78248 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR